Πως τα sparkle κοσμήματα έγιναν τόσο μεγάλη τάση στα νέα κορίτσια και ποια κομμάτια είναι τα πιο hot που αξίζει να επιλέξεις.

claires - κρύσταλλα - sparkle κοσμήματα

Τα sparkle κοσμήματα είναι διαχρονικά κι ανάλογα με το κομμάτι που θα επιλέξεις μπορεί να είναι είτε elegant, είτε playful, είτε glam. Σίγουρα μπορείς να βρεις ένα λαμπερό κομμάτι, ειδικά σχεδιασμένο για κάθε περίσταση. Άλλωστε, γι’ αυτό είναι και τόσο δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες. Από τα νεότερα κορίτσια μέχρι τις μεγαλύτερες κυρίες, όλες οι γυναίκες θέλουν κάποια στιγμή να φορέσουν κοσμήματα που θα τις γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα τις βοηθήσουν να λάμψουν σ’ όποιο χώρο κι αν βρίσκονται.
 
Ας μην ξεχνάμε πως τα sparkle ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ αποτελούν πολύ μεγάλο trend της σεζόν. Οτιδήποτε λάμπει είναι στη μόδα. Αν και σκοπός δεν είναι να λάμπουν μόνο τα κοσμήματα σου αλλά και εσύ η ίδια. Η τάση της εποχής έχει να κάνει με μία γενικότερη χαρά που θυμίζει πάρτι και τα πάρτι είναι γεμάτα με λάμψεις. Μόνο που αν ακολουθήσεις το trend θα πρέπει να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου, να βρεις τη χρυσή τομή και να μην το παρακάνεις. Βέβαια, αν έχεις εμπιστοσύνη στην ικανότητα σου στους συνδυασμός δεν βρίσκω τον λόγο να μη διαφοροποιηθείς από τα συνηθισμένα.

 
Όπως ήδη θα έχεις παρατηρήσει, το Tik Tok αγαπά τα sparkle κοσμήματα και έχει βοηθήσει στη δημοφιλία τους ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια. Όχι μόνο τα έχει αναδείξει σε must have αλλά έχει προβάλει και αμέτρητους τρόπους για να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις. Μάλιστα, επιλέγοντας να φοράς κοσμήματα που δεν περνούν απαρατήρητα και τραβούν τα βλέμματα, όπως είναι τα sparkle κοσμήματα, εξελίσσεις την αισθητική σου αλλά και την αίσθηση της ισορροπίας που είναι απαραίτητη, όταν δημιουργείς ένα τέτοιο είδους look. Σε κάθε περίπτωση μην περιορίσεις τα λαμπερά looks και τα λαμπερά κοσμήματα μόνο σε επίσημες περιστάσεις και βραδινές εξόδους. Αντίθετα, βρες τρόπο να τα προσαρμόσεις στο στυλ σου αλλά και σε λιγότερο formal περιστάσεις με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Αν είναι λάμψεις, αξίζει να το κάνεις με κάθε ευκαιρία!

 

5 sparkle κοσμήματα για τη συλλογή σου

Κρεμαστά Σκουλαρίκια Crystal Snake

 

Κρεμαστά Σκουλαρίκια Crystal Snake

Υπέροχα κρεμαστά σκουλαρίκια με εντυπωσιακό σχέδιο που τραβούν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση σου και πηγαίνουν εκπληκτικά μ’ έναν κότσο ή μία αλογοουρά.

 

Κρεμαστό Κολιέ Με Strass & Πέρλες

Κρεμαστό Κολιέ Με Strass & Πέρλες

Εντυπωσιακό κρεμαστό κολιέ που συνδυάζει τη μεγάλη τάση των στρας με τις πέρλες που αποτελούν επίσης κυρίαρχο trend της σεζόν.

 

Σετ Σκουλαρίκια & Κολιέ Με Strass

Σετ Σκουλαρίκια & Κολιέ Με Strass

Αντί να μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις έναν δικό σου συνδυασμό με σκουλαρίκια και κολιέ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα σετ με sparkle κοσμήματα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα γεμίσει με λάμψη το στήθος αλλά και τ’ αυτιά σου.

 

Cuff Βραχιόλι Τριπλό Με Strass

Cuff Βραχιόλι Τριπλό Με Strass

Αυτό το βραχιόλι με τα strass δεν περνά με τίποτα απαρατήρητο καθώς είναι ταυτόχρονα elegant και glam ενώ μπορεί να συνδυαστεί με άλλα sparkle κοσμήματα ή να φορεθεί μόνο του καθώς είναι αρκετό για να σου δώσει όση λάμψη επιθυμείς.

 

Σετ Δαχτυλιδιών 

Σετ Δαχτυλιδιών Midi (7 τεμάχια)

Κάνε δικά σου τα δαχτυλίδια του σετ και στόλισε τα άκρα σου με λαμπερά κοσμήματα έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε επτά κομμάτια αλλά έχοντας και την εναλλακτική επιλογή να τα φορέσεις ταυτόχρονα.