Δεν είναι μόνο τα ρούχα που θα δημιουργήσουν υπέροχα καλοκαιρινά outfits αλλά και τα αξεσουάρ που θα καταφέρουν ν’ αναδείξουν το σύνολο σου. 


Το Καλοκαίρι έχει φτάσει κι έχει γίνει αισθητό σε όλους μας με την άνοδο της θερμοκρασίας και τους υψηλούς βαθμούς κελσίου. Οι μέρες είναι μεγαλύτερες, ο ήλιος πιο λαμπερός και οι ρυθμοί πιο χαλαροί. Όλα αυτά έχουν σε κάθε περίπτωση αντίκτυπο στην ψυχολογία αλλά και τη διάθεση μας η οποία για τους περισσότερους είναι αισθητά βελτιωμένη. Η ξεγνοιασιά και η ελευθερία είναι αυτό που έχουμε ανάγκη μετά μια κουραστική σεζόν για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να κάνουμε μία νέα αρχή. 

καλοκαιρινά αξεσουάρ για καλοκαιρινές εμφανίσεις
Οι υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού, όμως, δεν επηρεάζουν μόνο τη διάθεση μας αλλά και τις επιλογές μας στα ρούχα. Τα υφάσματα γίνονται πιο ελαφριά, τα μήκη πιο κοντά και τα χρώματα πιο φωτεινά. Δεν είναι όμως μόνο τα ρούχα που δημιουργούν ένα summer look που κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς τα καλοκαιρινά αξεσουάρ είναι εκείνα που θα κάνουν τη διαφορά. Λάβε υπόψη σου τις τάσεις της σεζόν και πρώτα απ’ όλα το προσωπικό σου γούστο. Ωστόσο όταν μιλάμε για τις casual εμφανίσεις σου, προσπάθησε να βρεις κομμάτια εξίσου χρωματιστά κα παιχνιδιάρικα μ’ εσένα. 


6 hot καλοκαιρινά αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις 


Choker με λουλούδι 

Choker με λουλούδι
Τα chokers έχουν επανέλθει στη μόδα και τα κορίτσια αποδεικνύουν πως τα προτιμούν. Το στοιχείο που θα ξεχωρίσει όσες ξέρουν τις τάσεις της μόδας, είναι το λουλούδι. Γενικά τ’ άνθη συγκαταλέγονται στις τάσεις της σεζόν αλλά ειδικά πάνω σ’ ένα choker μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 


Χρωματιστά κοσμήματα 

Χρωματιστά κοσμήματα
Τα χρωματιστά κοσμήματα που μοιάζουν μ’ εκείνα που φορούσες στο σχολείο είναι ό,τι πρέπει για το Καλοκαίρι καθώς αποπνέουν την ξεγνοιασιά των παιδικών σου χρόνων. Αυτός είναι κι ο λόγος που τα έχουν προτιμήσεις τόσες celebrities, στo Instagram αλλά και τις εμφανίσεις τους. 


Νησιώτικα αξεσουάρ 

Νησιώτικα αξεσουάρ
Εκείνα τ’ αξεσουάρ που θα φορούσες στο νησί, τον καλοκαιρινό σου προορισμό αλλά και στη θάλασσα συγκαταλέγονται σ’ αυτή την κατηγορία. Για να τα ξεχωρίσεις, σκέψου πως μόλις τα δεις το μυαλό σου θα πάει αμέσως στο Καλοκαίρι ή το νησί. 


Σκουλαρίκια με διαμαντάκια 

Σκουλαρίκια με διαμαντάκια
Τόσο τα κορίτσια, όσο κι οι γυναίκες αγαπούν τα διαμαντάκια κι αυτή η αγάπη δεν γνωρίζει εποχή καθώς διαρκεί όλο τον χρόνο. Μη διαστάσεις λοιπόν να φορέσεις τ’ αγαπημένα σου κοσμήματα με διαμαντάκια κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. 


Κρεμαστό με ζώδιο σου 

Κρεμαστό με ζώδιο
Το κοσμήματα με τα ζώδια αποτελούν το αγαπημένο είδος της Gen Z. Είτε πιστεύεις στα ζώδια, είτε όχι, μπορείς να φορέσεις πάνω σου το ζώδιο σου, από τη μία γιατί είναι μεγάλη καλοκαιρινή τάση κι από την άλλη γιατί μπορεί να θέλεις να πεις κάτι στους άλλους για την προσωπικότητα σου, δίχως πολλά λόγια. 


Τυχερό Μενταγιόν 

Τυχερό Μενταγιόν
Δε είναι όμως μόνο τα ζώδια που αγαπούν τα κορίτσια αλλά κι οποιοδήποτε κόσμημα που παραπέμπει σε κάτι μεταφυσικό και φέρνει τύχη. Φορώντας ένα τυχερό μενταγιόν με κάποιο charm ή κάποιον λίθο πάνω του, θα νιώσεις προστασία κι αυτοπεποίθηση. Άλλωστε διαχρονικά τα τυχερά μενταγιόν δεν είχαν να κάνουν μόνο με την ενέργεια που φέρουν αλλά και με το στυλ.