Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που αξίζουν μια θέση στις αποσκευές σου και θα σε συντροφεύσουν στις διακοπές σου. 


Μία ανάσα μακριά από τον Αύγουστο, τον μήνα των διακοπών των περισσότερων, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε αναλυτικά τη λίστα με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που αξίζει να πάρεις μαζί σου στον καλοκαιρινό σου προορισμό. Σκοπός είναι να επιλέξεις κομμάτια που θα σου δώσουν στυλ και αυτοπεποίθηση ενώ δεν θα τα κουβαλήσεις μαζί σου δίχως να πρόκειται να τα φορέσεις. Με λίγα λόγια είναι καλό για κάθε αξεσουάρ ή κόσμημα που παίρνεις μαζί σου, να σκέφτεσαι με ποιο look που έχεις δημιουργήσει θα μπορούσε να φορεθεί, έτσι ώστε αν δεν έχεις απάντηση να προτιμήσεις να το αφήσεις στο σπίτι.

Girly Holidays


Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τη λίστα με τα κοσμήματα και τ’ αξεσουάρ που αξίζουν μία θέση στη μπιζουτιέρα, το νεσεσέρ αλλά και τη βαλίτσα σου. Προσπάθησε να λάβεις υπόψη τις τάσεις, το προσωπικό σου γούστο αλλά και την άνεση σου που παίζει πρωταρχικό ρόλο στις διακοπές μας. Κάνε την επιλογή σου και βάλε στο καλάθι των αγορών σου, τα κομμάτια που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση όταν τα φοράς!


8 αξεσουάρ και κοσμήματα για τις διακοπές σου


Σκουλαρίκια κερασάκια

Σκουλαρίκια κερασάκια
Τα σκουλαρίκια κερασάκια σε σχήμα καρδιάς είναι μία φανταστική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι χαριτωμένα και δροσερά. Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει ξανά, οι καρδιές είναι μεγάλο trend της σεζόν στα κοσμήματα που προορίζονται για κορίτσια όλων των ηλικιών. 


Silky κορδέλα με φιόγκο

Silky κορδέλα με φιόγκο
Τα silky αξεσουάρ μαλλιών αποτελούν επίσης μεγάλη τάση, όπως και οι φιόγκοι. Δεν βρίσκω πιο στιλάτο τρόπο για να μαζέψεις τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια των Καλοκαιρινών σου διακοπών. 


Στέκα με διαμαντάκια 

Στέκα με διαμαντάκια
Εξαίρεση ίσως αποτελεί η στέκα μαλλιών που είναι στολισμένη με πέρλες και διαμαντάκια. Με αυτό τον τρόπο, τα μαλλιά σου θα γεμίσουν λάμψεις που θα κάνουν το χτένισμα σου να μοιάζει ακόμη πιο λαμπερό και όμορφο. 


Μπαρέτα με ροζ πεταλούδα

Μπαρέτα με ροζ πεταλούδα
Πέρα από τις καρδιές, τους φιόγκους και τις πέρλες, εξίσου hot για τη φετινή σεζόν είναι και οι πεταλούδες, ιδίως όταν κοσμούν τα μαλλιά μας. Είναι παιχνιδιάρικες, χρωματιστές και παραμυθένιες, οπότε μη χάσεις τη δυνατότητα να τις φορέσεις σ’ ένα ρομαντικό look. 


Κόσμημα με γράμμα

Κόσμημα με γράμμα
Τα κοσμήματα που έχουν πάνω τους το αρχικό του ονόματος σου συγκαταλέγονται στις τάσεις. Οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να φορέσεις το πρώτο γράμμα του ονόματος σου γύρω από τον λαιμό σου. 


Τριπλό κολιέ με charms 

Τριπλό κολιέ με charms
 Τα κοσμήματα που θυμίζουν εκείνα που φορούσαμε στα σχολικά μας χρόνια και στην παιδική μας ηλικία αξίζουν μία θέση στη λίστα με τα κοσμήματα που θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές. 


Πλεκτή τσάντα

Πλεκτή τσάντα
Φόρεσε σταυρωτά την αγαπημένη μας crochet τσάντα, τόσο στη βόλτα σου στον καλοκαιρινό σου προορισμό, όσο και στο μπάνιο σου στη θάλασσα. Τα κορίτσια τη λατρεύουν γιατί είναι ταυτόχρονα ρετρό αλλά και μοντέρνα. 


Γυαλιά ηλίου rainbow

Γυαλιά ηλίου rainbow
Δεν υπάρχει καλοκαίρι δίχως γυαλιά ηλίου τα οποία θα σε προστατεύσουν από τις ακτίνες του ήλιου. Σκοπός όμως δεν είναι μόνο η προστασία αλλά και το στυλ. Γι’ αυτό τα έντονα χρώματα είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.