Προϊόντα που θα αγαπήσεις για το καθημερινό beauty routine σου και ιδέες για να αναβαθμίσεις την περιποίηση στο σπίτι.


Η καθημερινή περιποίηση είναι αυτή που θα σε κάνει λαμπερή και φρέσκια μακροπρόθεσμα, χωρίς να προσπαθήσεις υπερβολικά και να ξοδέψεις πολύ χρόνο. Το «φροντίζουμε για να έχουμε» επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, και για την επιδερμίδα μας.

claires -περιποίηση στο σπίτι - landscape

Σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό προσώπου οφείλεις να δώσεις την απαραίτητη προσοχή και να κάνεις τα κατάλληλα βήματα με βάση τον τύπο δέρματός σου. Απαραίτητο είναι να πλένεις καθημερινά το πρόσωπό σου με νερό και ειδικά προϊόντα. Ακόμα και αν δεν βαφτείς, το πλύσιμο επιβάλλεται, καθώς με τον τρόπο αυτό είναι σίγουρο ότι θα απομακρύνεις τους ρύπους του περιβάλλοντος από την επιδερμίδα του προσώπου σου. Αντίστοιχα υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που θέλεις να προσφέρεις ξεχωριστή φροντίδα σε εσένα, για να κλείσεις ιδανικά μία κουραστική ημέρα ή ακόμη και για να νιώσεις πιο όμορφη και φρέσκια.


Σίγουρα οι ρυθμοί είναι έντονοι και δεν υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος για καθημερινή περιποίηση στο σπίτι ή πιο χαλαρές στιγμές. Υπάρχουν όμως αξεσουάρ και προϊόντα, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.


Αξεσουάρ για την περιποίηση στο σπίτι


Κορδέλα Make Up

Κορδέλα Make Up

Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου, μακριά ή κοντά, μία κορδέλα make up είναι απαραίτητη. Είτε το πρωί που πλένεις το πρόσωπό σου, είτε όταν βάφεσαι ή ξεβάφεσαι, χρειάζεσαι την εξωτερική στιβάδα του προσώπου καθαρή, χωρίς να μπλέκονται ενοχλητικές τρίχες ή φύτρες. Η κορδέλα makeup είναι βασικό αξεσουάρ, για να έχεις άνεση κινήσεων σε καθημερινή βάση σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπο σου.


Peachy Keen-Bath Bomb Set

Peachy Keen-Bath Bomb Set (16 τεμάχια)


Πριν από ένα Σαββατόβραδο ή μετά από μία κουραστική ημέρα, λίγες ώρες παραπάνω στη μπανιέρα φαντάζουν ονειρεμένες! Απόλαυσε ένα ξεχωριστό μπάνιο, γεμίζοντας τη μπανιέρα με νερό και τις συγκεκριμένες bath bombs, για να είσαι μοσχομυριστή όλη μέρα και όλη νύχτα. Must για να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη περίσταση είναι η αγαπημένη σου playlist με τραγούδια.


Claires Peachy Keen Bath Pouf

Claires Peachy Keen Bath Pouf


Πρόκειται για ένα σφουγγάρι προτιμότερο από τα συνηθισμένα. Το συγκεκριμένο δημιουργεί ένα πλούσιο στρώμα αφρού και παράλληλα καθαρίζει και μαλακώνει το δέρμα.


Μάσκα Ενυδάτωσης Marshmallow

7th Heaven Marshmallow Fluff - Μάσκα Ενυδάτωσης


Και ποια δεν θα ήθελε ένα μικρό σπα στο σπίτι της; Αφιέρωσε λίγο χρόνο εκτός από το να καθαρίζεις το πρόσωπό σου και στην ενυδάτωσή του. Η έλλειψή ενυδάτωσης όπως γνωρίζεις είναι ένας από τους βασικότερους λόγους γήρανσης του προσώπου. Οι μάσκες ομορφιάς λοιπόν, προσφέρουν ανανέωση στην επιδερμίδα σου αλλά και έντονη ενυδάτωση. Η συγκεκριμένη μάσκα μάλιστα, είναι ιδανική για δέρματα μεικτού τύπου, καθώς εμπεριέχει έλαιο γλυκού αμυγδάλου για μια βαθιά  περιποίηση της επιδερμίδας.


Λοσιόν χεριών σε σχήμα φράουλας

Lotion Χεριών Σε Σχήμα Φράουλα


Ο χειμώνας μπορεί να πέρασε και τα χέρια σου να ταλαιπωρήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να τα περιποιείσαι. Ενυδάτωσε τα ξηρά χέρια σου με τη συγκεκριμένη λοσιόν όποτε νιώθεις πως το χρειάζονται. Το παιχνιδιάρικο σχέδιο της συγκεκριμένης λοσιόν ξεχωρίζει, καθώς μπορείς να κρεμάσεις ακόμα και στην τσάντα σου την κόκκινη θήκη φράουλας!