Μοναδικά αξεσουάρ για τα μαλλιά σου, που προσφέρουν στιλ και άνεση την Άνοιξη.


Η Άνοιξη έχει αφιχθεί με κάθε επισημότητα. Οι ηλιόλουστες ημέρες αυξάνονται συνεχώς και ο καιρός όλο και βελτιώνεται με τις εξορμήσεις μακριά από την πόλη να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σου κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τα ανοιξιάτικα να δίνουν τη θέση τους στα χειμερινά. Μία πολύ ωραία και εύκολη αρχή, θα ήταν να ξεκινήσεις με τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ σου, καθώς είναι αυτά που πάντα προσφέρουν μία πινελιά που κάνει τη διαφορά σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς αν θέλεις μάλιστα, να μετατρέψεις το αξεσουάρ σου στον απόλυτο πρωταγωνιστή του στιλ σου. Ό,τι κι αν προτιμάς, υπάρχει πλήθος επιλογών για να μπεις με τα πρώτα σου ανοιξιάτικα αξεσουάρ στο κλίμα.

 

claires


Ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ αυτή την εποχή είναι σίγουρα τα headpieces που σου επιτρέπουν να πιάσεις τα μαλλιά σου με τον πιο όμορφο και προσεγμένο τρόπο. Αξίζει να έχεις στο μυαλό σου πως εκτός από την άνεση και την ευκολία, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις νέα χτενίσματα και να αναβαθμίσεις το στιλ τους. Τα χρωματιστά κομμάτια και τα διακριτικά patterns παίρνουν τη θέση των μονόχρωμων κομματιών της συλλογής σου, που σε συνόδευσαν, κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Παράλληλα, η άνοδος της θερμοκρασίας, ευνοεί τα μαλλιά που είναι πιασμένα ψηλά και τα χτενίσματα όπως είναι οι ψηλές αλογοουρές και οι κότσοι.


Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα πιο must-have αξεσουάρ μαλλιών αλλά και τα χτενίσματα που θα μπορέσεις να πετύχεις, αφού τα προσθέσεις στη συλλογή σου.


Αξεσουάρ για να πιάσεις τα μαλλιά σου την Άνοιξη


Κορδέλα Μαλλιών Floral Twisted

 

Κορδέλα Μαλλιών Floral Twisted


Τι καλύτερο για να μπεις σε spring mood από τα λουλούδια; Τα floral είναι για μία ακόμη χρονιά τάση και το pattern έχει μεταφερθεί και σε αξεσουάρ για να πιάνεις τα μαλλιά σου. Δώσε μία πιο εναλλακτική διάθεση στο look σου και κέρδισε τις εντυπώσεις με το χτένισμα σου. Η συγκεκριμένη όμορφη κορδέλα έχει και ελαστική εφαρμογή.


Φιόγκος Μαλλιών Με Μπαρέτα Flower

 

Φιόγκος Μαλλιών Με Μπαρέτα Flower


Μπορεί να είναι αρκετά κλασικός τρόπος να στολίσεις τα μαλλιά σου, όμως σίγουρα θα κάνει το χτένισμα σου να συζητηθεί. Το ρομαντικό στοιχείο του φιόγκου είναι αρκετό για να απογειώσει μία σικ πρωινή ή απογευματινή εμφάνιση. Οι επιλογές για χτενίσματα με φιόγκο είναι αρκετές από μισά-μισά μέχρι sleek αλογοουρά.


Clips Μαλλιών Metallic Neutral

Clips Μαλλιών Metallic Neutral (12 τεμάχια)


Πάντα χρήσιμα και σχεδόν ποτέ εκεί όταν τα ψάχνεις! Τα συγκεκριμένα clips πρόκειται να σε βοηθήσουν να κρατήσεις καλύτερα τα μαλλιά σου τόσο σε καθημερινή βάση, όσο και στις πιο εντυπωσιακές σου εμφανίσεις λόγω των μεταλλικών τους χρωμάτων. Μέσα στο συγκεκριμένο σετ υπάρχουν και επιλογές με λουλούδια που θα δώσουν μία άλλη νότα στο χτένισμά σου.


Giant Scrunchie Μαλλιών Paisley Print

Giant Scrunchie Μαλλιών Paisley Print
Μπορεί ο Jason Momoa, να το έκανε τάση για τους άντρες, ωστόσο τα scrunchies είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες. Τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για να πιάσεις τα μαλλιά σου και ειδικά στις πιο χαλαρές σου εμφανίσεις. Καλύπτουν αρκετά μεγάλη γκάμα χτενισμάτων και -εκτός από ωραίο headpiece- μπορεί να στολίσει και τα χέρια σου. Ειδικά το συγκεκριμένο με το ευχάριστο και διακριτικό print του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.


Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα fashion look με μοντέρνα αξεσουάρ και όχι μόνο, δες περισσότερες προτάσεις με ένα κλικ στο Claires.