Τα must-have κοσμήματα και αξεσουάρ για τα νεαρά κορίτσια που θα δώσουν στυλ και χαρακτήρα στις εμφανίσεις τους, κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. 

 

Το γεγονός πως ένα κορίτσι δεν έχει ακόμη ενηλικιωθεί δεν σημαίνει πως δεν αγαπά τη μόδα ή πως δεν θέλει να ενημερώνεται για αυτή. Ιδίως τα τελευταία χρόνια, που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο όλες οι ηλικίες, η ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις ξεπερνά τα σύνορα ενώ πολλά trendsδιαμορφώνονται σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως είναι το Tik Tok. Τα νεαρά κορίτσια μπορεί ακόμα να πειραματίζονται στον δρόμο για την αναζήτηση του προσωπικού τους στυλ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν προτιμήσεις σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Ο μόνος περιορισμός που έχουν οι έφηβες είναι οικονομικός, καθώς ακόμη δεν βγάζουν τα δικά τους χρήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να μπουν σε μία διαδικασία να βρουν οικονομικά και στιλάτα must-have κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως αυτά της συλλογής των Claires Stores

 

 

Λίγα λόγια για το στυλ των έφηβων κοριτσιών 

 

κορίτσι - must-have κοσμήματα και αξεσουάρ

 

 

Παρότι τα έφηβα κορίτσια πειραματίζονται και πολλές φορές αντιμετωπίζονται ως ανίδεα σ’ ό,τι έχει να κάνει με το στυλ, οι γνώσεις τους και το γούστο τους συχνά είναι περισσότερο ανεπτυγμένο από των ενήλικων γυναικών. Τα έφηβα κορίτσια γνωρίζουν πολύ καλά τι φοράνε, ποια αξεσουάρ αξίζει να προτιμήσουν, πως να επιμεληθούν το μακιγιάζ τους και φυσικά πως να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους. 

 

Επιλέγοντας τα παρακάτω must-have κοσμήματα κι αξεσουάρ θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη πως οι έξοδοι ενός έφηβου κοριτσιού είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες. Τα casual looks έχουν να κάνουν με το σχολείο και τις δραστηριότητες ενώ κάθε βδομάδα θα υπάρξει τουλάχιστον μία έξοδος με φίλες. Συνεπώς, οι επίσημες περιστάσεις είναι σπάνιες μέσα στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να επιλέγεις αξεσουάρ που εκφράζουν την προσωπικότητα σου και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα σου, δίχως να επηρεάζεσαι από τις τάσεις και τα icons, χάνοντας τον εαυτό σου. 

 

Στιλιστικές συμβουλές για τα έφηβα κορίτσια 

 

must-have κοσμήματα και αξεσουάρ

 

Μην υποτιμάς την άνεση στα looks σου. 

 

Μην επιλέγεις μόνο επίσημα αξεσουάρ καθώς τα περισσότερα looks σου προορίζονται για το σχολείο. 

 

Πριν κάνεις αγορές, δες τι χρειάζεσαι από αυτά που σου λείπει.

 

Λάβε πάντα υπόψη τον προϋπολογισμό σου. 

 

Σκέψου ποια από τα must-have κοσμήματα και αξεσουάρ ταιριάζουν με τα ρούχα που ήδη έχεις. 

 

Μην ξεχνάς πως είναι Χειμώνας. Αυτό σημαίνει πως οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και πως η εποχή έχει τους δικούς της κανόνες. 

 

Τα must-have κοσμήματα και αξεσουάρ

 

 

Κρεμαστό κολιέ με layers

 

Κρεμαστό κολιέ με layers

 

 

Τα κολιέ με αλυσίδες σε επίπεδα με διαφορετικά charms και μέταλλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο hot κοσμήματα της σεζόν για όλες τις ηλικίες.

 

 

Ear Cuffs σκουλαρίκια 

 

Ear Cuffs σκουλαρίκια 

 

Στη λίστα με τα πιο hot κοσμήματα θα βρεις και τα ear cuffs σκουλαρίκια που πηγαίνουν υπέροχα στα νεαρά κορίτσια και μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο σχολείο. 

 

Δαχτυλίδια σε σετ 

 

Δαχτυλίδια σε σετ 

 

Πλέον, ένα δαχτυλίδι δεν αρκεί. Άλλωστε γιατί να φορέσεις ένα δαχτυλίδι, όταν μπορείς να φορέσεις περισσότερα και μάλιστα ταιριάζουν μοναδικά μεταξύ τους. 

 

 

Κορδέλα για τα μαλλιά

 

Κορδέλα για τα μαλλιά

 

Γιατί να φορέσεις ένα σκουφί, τον Χειμώνα, όταν υπάρχει η εναλλακτική λύση της κορδέλας που κρατά και τα μαλλιά σου στη θέση τους και σου χαρίζει στυλ. 

 

 

Τσάντα με φιόγκο 

 

Τσάντα με φιόγκο 

 

Αν αγαπάς τη μόδα, θα ξέρεις ήδη πως οι φιόγκοι συγκαταλέγονται στις τάσεις. Επίλεξε να τους φορέσεις πέρα από τα μαλλιά σου και στα αξεσουάρ σου, ιδίως αν πρόκειται για μία κομψή τσάντα που ταιριάζει σε εξόδους μετά τη δύση του ήλιου. 

 

 

Βρες τα must-have κοσμήματα και αξεσουάρ της συλλογής στο claires.gr.