Τα πιο fun και cute δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα προσφέρεις στο άλλο σου μισό.
 
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να δέχεται έντονη κριτική, όμως υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την ημέρα και αναμένουν να τη γιορτάσουν. Η ημέρα των Ερωτευμένων μπορεί να γιορταστεί με μία γλυκιά χειρονομία, ένα δώρο, μία έξοδο ή κάποια κοινή δραστηριότητα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να θυμάσαι πως η ημέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα, την αγάπη και τα τρυφερά συναισθήματα που μας ενώνουν. Συνεπώς, μη μείνεις μόνο στην τιμή του δώρου καθώς η αξία του αντανακλάται στον χρόνο που αφιέρωσες για την επιλογή του.


 
Χρήσιμα tips για την επιλογή ενός δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

claires - Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - γιορτή των Ερωτευμένων
 
Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τον παραλήπτη του δώρου. Σκέψου τα ενδιαφέροντα του, τι προτιμά, τι χρειάζεται και τι του ταιριάζει.
 
Λάβε υπόψη τον τρόπο ζωής του παραλήπτη, πώς περνά τον χρόνο του και ποιες δραστηριότητα λατρεύει.
 
Ποιο είναι το στυλ του παραλήπτη; Πως προτιμά να ντύνεται και τι του αρέσει να φορά; Μία έξυπνη λύση είναι να παρατηρήσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει ώστε να εντοπίσεις το γούστο του.
 
Θυμήσου αν σου έχει πει πρόσφατα πως κάτι του λείπει ή κάτι του έχει «γυαλίσει» το μάτι. Μπορεί παραδείγματος χάρη να περνούσατε μπροστά από βιτρίνα όταν σου είπε ότι θα ήθελε κάτι ανάλογο με αυτό που είδε.
 
Τα πρακτικά δώρα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές μας. Το δώρο σου δεν αρκεί να είναι όμορφο αλλά πρέπει να έχει και κάποια χρησιμότητα.
 
Εάν εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε δίλημμα ρώτησε τους φίλους ή τους συγγενείς του παραλήπτη που μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα τι του αρέσει ή ενδέχεται να τους έχει εκμυστηρευτεί τι είναι αυτό που περιμένει.


 
Τα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 


Κολιέ με καρδιά

Κολιέ Καρδιά Locket
 
Ένα κολιέ που μοιάζει με μενταγιόν είναι πάντα μία δημοφιλής επιλογή καθώς το άλλο σου μισό μπορεί να νιώθει σαν να σε «φορά» επάνω του. Βέβαια, φέτος τα κολιέ τύπου μενταγιόν αποτελούν μεγάλη τάση, όπως και κάθε είδους σχήμα καρδιάς. Μάλιστα, οι διακριτικές του αποχρώσεις επιτρέπουν να φοριέται καθημερινά και να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της.


 
Φιόγκοι για τα μαλλιά από βελούδο

Φιόγκος Μαλλιών Velvet (2 τεμάχια)
 
Άλλη μία μεγάλη τάση των τελευταίων χρόνων είναι οι φιόγκοι, τους οποίους βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα μαλλιά. Αυτού του είδους οι φιόγκοι σίγουρα θα εκτιμηθούν ενώ μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά χτενίσματα με στυλ. 


 
Soft Toy

P.Lushes Pets - Gem Stars Rosie Ross Soft Toy
 
Το κόκκινο είναι το χρώμα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Οπότε το κατακόκκινο soft toy αρκουδάκι είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και μπορεί να κρατήσει συντροφιά στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Πρόκειται για το πιο cute δώρο που μπορείς να κάνεις στην πιο hot απόχρωση της Ημέρας.


 
Tie Dye ακουστικά

Claires Tie Dye Popper Headphones | Purple
 
Όπως ήδη αναφέραμε, το δώρο μας για τη γιορτή των Ερωτευμένων αξίζει να είναι και πρακτικό ώστε να έχει μία χρησιμότητα. Τα ακουστικά, τύπου headphones, αποτελούν ένα τεχνολογικό αξεσουάρ, το οποίο χρησιμοποιείται από όλους, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στο συρτάρι.


 
Στη συλλογή των Claire’s θα βρεις τα καλύτερα δώρα για το αγαπημένο σου πρόσωπο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε περίσταση.