Χρήσιμες συμβουλές για να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα για κορίτσια και έφηβες σε γιορτές και γενέθλια.

 

Λίγο μετά από τη γέννηση τους, τα μικρά παιδιά αλλά και οι έφηβοι αποτελούν δύσκολη υπόθεση στην επιλογή του δώρου κι αυτό γιατί με τον τρόπο τους, μπορούν με μεγάλη ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές να σου δείξουν αν τους άρεσε ή όχι. Αυτή η ειλικρίνεια βέβαια μπορεί να κάνει την επιλογή σου, πιο εύκολη απ’ ό,τι πιστεύεις. Όσο πιο μικρή είναι η ηλικία των παιδιών, τόσο πιο εύκολα θα σου πουν τι δώρο θέλουν. Γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν το έχουν κάνει από μόνα τους, αξίζει να τα ρωτήσεις ευθέως. Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τους εφήβους, είναι πολύ πιο απαιτητική η διαδικασία να μπεις στο μυαλό τους καθώς κι οι ίδιοι τώρα επιχειρούν να καταλάβουν τι τους αρέσει.

Παρακάτω θα μοιραστούμε έξυπνα tips για να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για κορίτσια και έφηβες αλλά και τα πιο hot κομμάτια από κάθε κατηγορία για να επιλέξεις.

5 βήματα για να βρεις το καλύτερο δώρο για κορίτσια κι έφηβες

Όπως ήδη αναφέραμε το να επιλέξεις ένα δώρο που θ’ αρέσει πραγματικά σ’ ένα κορίτσι ή μια έφηβη, είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία. Με τα παρακάτω βήματα όμως θα καταφέρεις να βρεις πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις. Το πρώτο βήμα είναι να βολιδοσκοπήσεις τις προτιμήσεις της και να προσπαθήσεις να καταλάβεις το γούστο της. Από εκεί και πέρα αξίζει να ρίξει μια ματιά στα social media της για να δεις ποια κομμάτια προτιμά και ποια χρώματα της αρέσουν. Έπειτα θυμήσου αν σου έχει αναφέρει πρόσφατα πως χρειάζεται ή πως θα ήθελε ν΄ αποκτήσει κάτι. Στη συνέχεια, όρισε τον οικονομικό σου προϋπολογισμό και ξεκίνησε την αναζήτηση. Μεγάλη προσοχή! Μην προσπαθήσεις με το δώρο σου να επιβάλλεις το γούστο σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα την εξαγριώσεις!

10 προτάσεις δώρων για κάθε κατηγορία ώστε να επιλέξεις

Σετ 20 τεμαχίων με καρφωτά σκουλαρίκια με θεματολογία που έχει να κάνει με το Καλοκαίρι, τις διακοπές και την παραλία.

Καρφωτά Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια αφαλού με όμορφα χρώματα και λάμψεις για έφηβες και νεαρές κοπέλες που έχουν κάνει piercing στην κοιλιά.

Σκουλαρίκια αφαλού

Τρία υπέροχα χρωματιστά chokers σε παλ αποχρώσεις με πεταλουδίτσες που μπορεί να χαρίσει και στις φίλες της.

chokers

Πολύχρωμη στέκα μαλλιών που θ’ απογειώσει το χτένισμα σου και θα δώσει μια girly αισθητική στα looks σου.

στέκα μαλλιών

Χάρισε της ένα mini backpack με ζωηρά χρώματα και cute σχέδιο για να την πάρει μαζί της στο σχολείο ή τη βόλτα και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

mini backpack

Τα κορίτσια και οι έφηβες λατρεύουν το μακιγιάζ και γι’ αυτό σίγουρα θα εκτιμήσουν μια παλέτα με έντονες αποχρώσεις και γκλίτερ.

Παλέτα Μακιγιάζ

Ακουστικά με σχέδιο donut και τιρκουάζ χρώμα ώστε ν’ ακούει μουσική με στυλ.

Ακουστικά

Μία ανάσα πριν το Καλοκαίρι, τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου είναι μια πολύ καλή ιδέα για να προσφέρεις ως δώρο σ’ ένα κορίτσι.

Γυαλιά Ηλίου

Cute σετ γραφικής ύλης για το σχολείο, το φροντιστήριο αλλά και σημειώσεις ώστε να έχει πάντα μαζί της όσα χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

σετ γραφικής ύλης

Κάνε δώρο το πιο χαριτωμένο παιχνίδι, ένα Pusheen Meowshmallows Soft Toy που είναι ιδανικό για χαλάρωση και αποφόρτιση.

Pusheen Meowshmallows Soft Toy