Αλλαγές – Επιστροφές

TOP

Πολιτική Αλλαγών/ Επιστροφών

 

Αλλαγή Προϊόντος

Στην περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή της παραγγελίας σας, τότε οφείλετε να αποστείλετε τα προϊόντα που θέλετε να αντικαταστήσετε στη διεύθυνση που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή & είναι ανάλογα με την πολιτική τιμοκαταλόγου της εταιρείας courier που θα επιλέξετε. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς  να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του ή να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

 

Υπαναχώρηση

Αν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της παραγγελίας σας μέσω του site και για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας με mail στο [email protected] προκειμένου να την ακυρώσετε.

 

Επιστροφή Παραγγελίας - Επιστροφή Χρημάτων

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για το σύνολο της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας και όχι για μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.  Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με την ίδια μέθοδο που πληρώθηκε εξαρχής η παραγγελία αφαιρούμενης της προμήθειας της τράπεζας/Paypal, εντός 15 ημερών. Επιστροφές δεν πραγματοποιούνται σε φυσικά καταστήματα.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Αντικαταβολή υποστηρίοζουμε μόνο για την Ελλάδα.

 

Αν επιλέξατε Επιστροφή Χρημάτων & έχετε πληρώσει μέσω τραπεζικής κατάθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε με το eshop μας.

Όλες οι επιστροφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση: Κατάστημα Claire’s, Ερμού 34, Πάτρα, Τ.Κ.  262  21

Εάν ο λόγος αλλαγής/επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, η CLAIRES δεσμέυεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διέυθυνση που μας έχετε ορίσει για τη παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές/Επιστροφές δεν πραγματοποιούνται σε όλα τα σκουλαρίκια αυτιού & σώματος για λόγους υγιεινής.