TOP

 

Είμαστε οι κορυφαίοι στο Ear Piercing σε όλο τον κόσμο!

Από το 1978 έχουμε τρυπήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτιά κι έχουμε μετατρέψει την εμπειρία σας στο τρύπημα αυτιών και μύτης σε κάτι διασκεδαστικό.

Όλοι οι Piercing Specialists είναι πλήρως εκπαιδευμένοι έτσι ώστε όταν εσείς είστε έτοιμοι να τρυπήσετε τα αυτιά σας, να μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε στα χέρια επαγγελματία.

Στην Claire’s το τρύπημα αυτιών και μύτης πραγματοποιείται σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής με σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας. Τα σκουλαρίκια τρυπήματος είναι σε ατομική συσκευασία καθώς και προ-αποστειρωμένα.

Πριν κάποιος συνεργάτης της Claire’s σας τρυπήσει τα αυτιά ή την μύτη σας, θα σας ζητήσει να διαβάσετε και να υπογράψετε το Έντυπο Συγκατάθεσης Piercing.


Το καλύτερο όμως είναι ότι στην Claire’s το piercing είναι ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά των σκουλαρικιών τρυπήματος! 

 

Πάρε μια γέυση από τη μεγάλη ποικιλία σκουλαρικιών που χρησιμοποιούμε για το τρύπημα αυτιών και μύτης εδώ.


Types of Piercings

Πτερύγιο

Λοβός 

Multi Lobe

Μύτη


 

Piercing στο Πτερύγιo

Σε όλο το πάνω μέρος του αυτιού σας καθώς και στο κύρτωμα του. Οι experts μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σημείο.Όπως όλα τα τρυπήματα, σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνει ο επαγγελματίας που σας κάνει το τρύπημακαι να περιμένετε οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες πριν αλλάξετε το σκουλαρίκι.

 

Piercing στον Λοβό

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μας επιλογή piercing! Ανάλογα με την επιλογή της λοσιόν που θα επιλέξετε,αυτό το piercing χρειάζεται περίπου τρεις έως έξι εβδομάδες προτού αλλάξετε το σκουλαρίκι. Υπάρχει δυνατότητα Piercing και στους 2 λοβούς παράλληλα.  Δύο Piercing Specialists θα τρυπήσουν τα αυτιά σας ταυτόχρονα! Μια εξαιρετική επιλογή που ενδείκνυται για παιδιά μικρής ηλικίας που είναι πιο επιφυλακτικά. Προτείνουμε σε αυτή τη περίπτωση να έρθετε σε συνεννόηση πριν φτάσετε στο κατάστημα Claire’s που σας εξυπηρετεί.

 

Multi Lobe Piercing

Ακριβώς αυτό που ακούγεται! Δύο ή περισσότερα piercings στο λοβό. Τα σκουλαρίκια σε λοβούς περιγράφονται συχνά ως λιγότερο επώδυνα. Μπορεί να χρειαστούν τρεις έως έξι εβδομάδες προτού αλλάξετε τα σκουλαρίκια σας, ανάλογα τη lotion που θα επιλέξετε και εφόσον ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες φροντίδας που σας δίνει το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 

Piercing στη Μύτη

Όλα τα τρυπήματα υπόκειται σε ηλικιακούς περιορισμούς. Οι experts μας θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Piercing θα βρεις εδώ.


Φροντίδα Piercing 

Ακολούθησε τις οδηγίες για το ear & nose piercing που θα σου έχουν δώσει οι piercing specialists για να αποτρέψεις πιθανή μόλυνση και φλεγμονή.  Έπειτα, μπορείς να αρχίσεις να μετράς αντίστροφα για να αλλάξεις σχέδιο στα σκουλαρίκια σου!


 

 

 

 

Η διαδικασία καθαρισμού είναι απλή. Για να εξασφαλίσεις τη σωστή επούλωση, πρέπει πάντοτε να πλένεις τα χέρια σου πριν αγγίξεις ένα νέο piercing. Κράτησε το μπροστινό μέρος του σκουλαρικιού και κάνε μισή στροφή προς κάθε κατεύθυνση, δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Ποτέ μην αφαιρείς το πίσω μέρος του σκουλαρικιού κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και μην το πιέζεις πολύ σφιχτά. Καθάρισε το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτιού 3 φορές την ημέρα με τη λοσιόν φροντίδας σε ένα βαμβάκι. Κράτησε το νέο σκουλαρίκι μακριά από σαπούνι, άρωμα ή προϊόντα μαλλιών και καλλυντικών μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Προτείνουμε επίσης να αποφεύγεται το κολύμπι για 24 ώρες μετά το νέο piercing. Αυτό είναι όλο!


Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ! Αποκλειστικά στην Claire’s μπορείς να αλλάξεις τα σκουλαρίκια τρυπήματος σε 3 μόνο εβδομάδες!


 

Claire’s Piercing Rapid After Care Lotion 

 

Σχεδιασμένη για φροντίδα μετά το τρύπημα & γρήγορο χρόνο επούλωσης. Με τη χρήση της lotion Rapid Aftercare μπορείς να αλλάξεις το piercing στο λοβό μετά απο 3 εβδομάδες! Το piercing στη μύτη μετά από 6 εβδομάδες ή το piercing στο πτερύγιο μετά από 8 εβδομάδες!

 

After Care Lotion της Claire’s 

 

Σε περίπτωση που επιλέξεις την απλή lotion επούλωσης και φροντίδας, θα χρειαστεί να αφήσεις τα πρώτα σκουλαρίκια τρυπήματος στα αυτιά σου για τουλάχιστον 6 εβδομάδες (8-12 για τρύπημα στο πτερύγιο).

Οι εβδομάδες πέρασαν και εσύ είσαι έτοιμη να ανανεώσεις τα σκουλαρίκια σου. Σε εμάς θα βρεις σκουλαρίκια για κάθε γούστο. Αριστοκρατικά, τολμηρά, μοδάτα και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

 

Συνδύασέ τα με τα ανάλογα κοσμήματα και αξεσουάρ και τράβηξε τα βλέμματα όπως αξίζει σε ένα fashion girl όπως εσύ!

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου για piercing και γλίτωσε την αναμονή. Αν πάλι το αποφάσισες τελευταία στιγμή, επισκέψου απλά ένα κατάστημα claire's!


PIERCED BY CLAIRE'S