Συχνές Ερωτήσεις

TOP
ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Για οποιαδήποτε άλλη σας ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Τα σκουλαρίκια αυτιών/μύτης είναι αποστειρωμένα & μιας χρήσης, τα οποία είναι ειδικά για το τρύπημα και είναι συσκευασμένα σε αεροστεγή συσκευασία. Δεν περιέχουν νικέλιο και τηρούν όλες τις προϋποθέσεις των ευρωπαϊκών νόμων. Το τρύπημα γίνεται με το ειδικό πιστολάκι τρυπήματος.

Πρέπει να αφήσετε τα σκουλαρίκια στα αυτιά για τουλάχιστον 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Μόνο μετά από 6 εβδομάδες, μπορείτε να αφαιρέσετε τα ειδικά σκουλαρίκια αλλά πρέπει να εξακολουθήσετε να φοράτε άλλα σκουλαρίκια. Σε αντίθετη περίπτωση, η τρύπα θα κλείσει!

Στο πτερύγιο του αυτιού το σκουλαρίκι πρέπει να το αφήσετε για 8 με 12 συνεχόμενες εβδομάδες. 

Πρέπει να χρησιμοποιείτε άλλα σκουλαρίκια για τουλάχιστον 5 μήνες από την δημιουργία της τρύπας. Αποφύγετε τα αυτιά σας να έρθουν σε επαφή με λακ, σαπούνι και σαμπουάν. Μετά από κάθε λούσιμο, ξεπλύνετε καλά τα αυτιά σας με φρέσκο νερό και χρησιμοποιήστε προϊόντα φροντίδας που υπάρχουν στα καταστήματα.

Μικρός πόνος ή ερυθρότητα πιθανόν να εμφανιστεί αμέσως - αυτό είναι φυσιολογικό. Εάν εμφανιστεί αδικαιολόγητος πόνος/πρήξιμο/ερυθρότητα οποιαδήποτε στιγμή που δεν υποχωρεί, πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή αμέσως, πριν αφαιρέσετε το σκουλαρίκι.

Πρέπει να αφήσετε το σκουλαρίκι στη μύτη για τουλάχιστον 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Μόνο μετά από 6 εβδομάδες μπορείτε να αφαιρέσετε τα ειδικό σκουλαρίκι, αλλά πρέπει να εξακολουθήσετε να φοράτε άλλο σκουλαρίκι. Σε αντίθετη περίπτωση, η τρύπα θα κλείσει!

Πρέπει να χρησιμοποιείτε άλλο σκουλαρίκι για τουλάχιστον 5 μήνες από τη δημιουργία της τρύπας. Αποφύγετε η μύτη σας να έρθει σε επαφή με πούδρα και λοιπά καλλυντικά. Όταν αφαιρείτε το make up, καθαρίζετε το πρόσωπο σας καλά με νερό και χρησιμοποιήστε προϊόντα φροντίδας που υπάρχουν στα καταστήματα.

Μικρός πόνος ή ερυθρότητα πιθανόν να εμφανιστεί αμέσως - αυτό είναι φυσιολογικό. Εάν εμφανιστεί αδικαιολόγητος πόνος/πρήξιμο/ερυθρότητα οποιαδήποτε στιγμή που δεν υποχωρεί, πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή αμέσως, πριν αφαιρέσετε το σκουλαρίκι.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η συμβολή των προϊόντων Ear Piercing After Care Lotion.

Πάντα να πλένετε καλά τα χέρια σας, πριν αυτά έρθουν σε επαφή με τα σκουλαρίκια ή τα αυτιά σας.  Αν αγγίξετε τα αυτιά σας χωρίς να έχετε προηγουμένως πλύνει τα χέρια σας, υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθεί μόλυνση από βακτήρια. 

Καθαρίστε το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτιού με το προϊόν φροντίδας Claire’s Ear Piercing After Care Lotion. Τοποθετήστε το ειδικό υγρό τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα χωρίς να αφαιρείτε τα σκουλαρίκια. Μετά περιστρέψτε τα σκουλαρίκια 2 ή 3 φορές 180º δεξιά και 180º αριστερά. Αν δεν το κάνετε, το δέρμα θα κολλήσει πάνω στο σκουλαρίκι.  Προσοχή μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας στον κορμό ή το κούμπωμα του σκουλαρικιού. 

Η πληγή αμέσως µετά το τρύπηµα είναι µια µη μολυσμένη πληγή. Οι µη μολυσμένες πληγές πρέπει να διατηρούνται ΚΑΘΑΡΕΣ, ΣΤΕΓΝΕΣ και µε επαρκή ΑΕΡΙΣΜΟ.

Ο χρόνος επούλωσης διαφέρει ανάλογα με τη lotion που χρησιμοποιείτε. Με την απλή after care  lotion, ο χρόνος επούλωσης είναι 6 εβδομάδες για απλό τρύπημα & 12 εβδομάδες για το πτερύγιο. Με τη Rapid lotion η αλλαγή μπορεί να γίνει σε 3 εβδομάδες & σε 6 εβδομάδες αντίστοιχα για το πτερύγιο.

Πρέπει να αφήσετε το σκουλαρίκι στη μύτη για τουλάχιστον 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Μόνο μετά από 6 εβδομάδες μπορείτε να αφαιρέσετε τα ειδικό σκουλαρίκι, αλλά πρέπει να εξακολουθήσετε να φοράτε άλλο σκουλαρίκι. Σε αντίθετη περίπτωση, η τρύπα θα κλείσει!

Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε κατάστημά μας απευθείας χωρίς κάποιο ραντεβού. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πραγματοποιήσετε το Piercing σας με ραντεβού μπορείτε μέσω του συνδέσμου https://claires.gr/appointments.

Η διαδικασία που ακολουθεί το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων της Claire's είναι ασφαλής καθώς τα σκουλαρίκια είναι ειδικά για τρύπημα, από χειρουργικό ατσάλι, υπο αλλεργικά και σφραγισμένα. Το αίσθημα του πόνου είναι παροδικό. Χρειάζεται σωστή φροντίδα μετά το τρύπημα καθώς υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης λόγω ακατάλληλης υγιεινής και φροντίδας μετά το τρύπημα των αυτιών/μύτης. Ακόμη, η ευαισθησία στο μέταλλο του σκουλαρικιού ή άλλες αιτίες μπορεί να  αυξήσουν το ρίσκο της μόλυνσης.

Το απαντήσαμε πιο πάνω.

Με το έντυπο συγκατάθεσης δηλώνετε ότι «έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με το έντυπο ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία του piercing καθώς και τις χρεώσεις». Σας παρέχουμε & ένα αντίγραφο με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για την άμεση επούλωση.

Σε ηλικίες κάτω των 16 ετών χρειαζόμαστε απαραίτητα τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή κηδεμόνα. Ως κηδεμόνα δεχόμαστε οποιονδήποτε ενήλικα συνοδό. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δεχτούμε υπογραφή στο έντυπο συγκατάθεσης και από άλλου βαθμού συγγένεια/συνοδό. Σε παιδιά το τρύπημα γίνεται από 6 μηνών και άνω.

Piercing κάνουμε σε σημεία του αυτιού & της μύτης.

Το τρύπημα αυτιού κοστίζει 14€ το κάθε σκουλαρίκι, το ζευγάρι είναι στα 28€. Το nose piercing κοστίζει 20€.

Εφόσον ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας και χρησιμοποιείτε τη lotion δεν έχετε κανένα θέμα.