Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν &  αναμφισβήτητα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών! Για αυτό εμείς φτιάξαμε τη λίστα με τα καλύτερα δώρα για να διαλέξετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων.

 

Δώρο για τις μικρές μας φίλες

 

Το must have δώρο που αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση πλέον είναι τα λούτρινα ζωάκια. Τα soft toys είναι βελούδινα παιχνίδια που τα έχεις μαζί σου σε κάθε βόλτα, στο παιχνίδι αλλά και στον ύπνο. 

Υπάρχει τεράστια ποικιλία από συλλογές ηρώων της Disney, από The Grinch Santa που θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών σας.

 

Δώρο για την κολλητή

 

                 

 

 

Κλασσική επιλογή αποτελούν πάντα τα κοσμήματα,  είτε πρόκειται για σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια παραμένουν στην κορυφή της λίστας.

Εϊναι η εποχή που η λάμψη είναι απαραίτητη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση. Εμείς σου προτείνουμε για την κολλητή σου φίλη ένα ζευγάρι εντυπωσιακά καρφωτά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς με ζιργκόν ή αν δεν έχει ακόμα τρύπες τα σκουλαρίκαι με clips που κουμπώνουν εύκολα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 

Δώρο για τη μαμά

 

 

       

Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι ένα δώρο που κάθε γυναίκα αγαπά!  Είτε πρόκειται για πινέλα, σφουγγαράκια για make up, παλέτες σκιών ή προιόντα για τα χείλη όσα και να έχει δεν είναι ποτέ αρκετά.

     

 

Tο λαμπερό αυτό lip gloss υπόσχεται ενυδατωμένα χείλη σε μια διακριτική γήινη απόχρωση. Ακόμη μπορείς να το συνδυάσεις με μια παλέτα ματιών για ένα ολοκληρωμένο look.

Όποιο & αν είναι το budget σας, σίγουρα στο claires.gr θα βρείτε το κατάλληλο δώρο για τις φετινές γιορτές.