Οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές που μπορείς να κάνεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των φίλων σου.


 
Τα Χριστούγεννα είναι πλέον μια ανάσα μακριά και καθώς κάνουμε σχέδια με την οικογένεια και τους φίλους μας για τις γιορτινές μέρες και βρίσκουμε τα τέλεια outfits μέσα στα οποία θα ζήσουμε αυτές τις υπέροχες στιγμές, υπάρχει άλλο ένα κεφάλαιο που απασχολεί τους πάντες: Τα χριστουγεννιάτικα δώρα.
 
Το να βρεις το τέλειο δώρο δεν είναι πάντα εύκολο, ακόμα κι αν πρόκειται για τα αγαπημένα σου άτομα. Και μπορεί η ανταλλαγή δώρων να είναι το έθιμο των Χριστουγέννων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να δείξεις την αγάπη προς τις φίλες σου. Αν λοιπόν δεν έχεις βρει ακόμα χριστουγεννιάτικα δώρα για τις αγαπημένες σου φίλες, παρακάτω θα βρεις τις δικές μας προτάσεις, που σίγουρα θα λατρέψουν.

χριστυγεννιάτικα δώρα - κορδέλα - claires
 
Xριστουγεννιάτικα δώρα για τις φίλες σου


 
Για τη φίλη που σου θυμίζει τον Γκριντς!


 


Αν έχεις μια φίλη που της αρέσει να γκρινιάζει και ξέρεις ότι κατά βάθος απολαμβάνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά δεν το παραδέχεται, η τέλεια επιλογή είναι ένα δώρο με το χαρακτήρα της πολυαγαπημένης ταινίας. Διάλεξε ένα λούτρινο ή τις κάλτσες με τον Γκριντς για τα καλύτερα χουχουλιάρικα βράδια στο σπίτι.


 
Για τη φίλη που λατρεύει τα εκκεντρικά κοσμήματα

 


 
Έχεις συνηθίσει να τη βλέπεις με ξεχωριστά κοσμήματα που δε φοβάται να προσθέσει σε κάθε σύνολο ενώ όλοι τη ρωτάνε που τα βρήκε; Για αυτήν την περίπτωση, το ιδανικό δώρο είναι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε σχήμα χριστουγεννιάτικου στεφανιού, χριστουγεννιάτικης γιρλάντας, ένα κολιέ με κουδουνάκια και φιόγκους ή ένα σετ κολιέ-σκουλαρίκια με κουδουνάκια σε χριστουγεννιάτικα χρώματα.


 
Για τη φίλη-beauty addict

 


 
Είναι η φίλη που ποτέ δε φεύγει από το σπίτι χωρίς τουλάχιστον λίγη μάσκαρα και lip gloss, είναι πάντα ενημερωμένη για τα τελευταία beauty trends και τα καλλυντικά είναι για αυτήν το καλύτερο δώρο. Για τη φίλη σου που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, μπορείς να διαλέξεις ένα υπέροχο lip gloss σε απόλυτα χριστουγεννιάτικη συσκευασία, που θα απολαμβάνει να φοράει καθημερινά, ή ένα σετ με ψεύτικα νύχια σε χριστουγεννιάτικα σχέδια.


 
Για τη φίλη που χρειάζεται να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

 


 
Μπορεί να είναι λίγο στεναχωρημένη αυτήν την περίοδο ή απλά να δυσκολεύεται να μπει στο κλίμα των γιορτών. Με αυτήν τη φίλη, η δική μας πρόταση είναι να κανονίσεις κάτι όμορφο για να κάνετε μαζί και να της δώσεις ένα όμορφο, απόλυτα χριστουγεννιάτικο δώρο, όπως μια στέκα που θα προσθέσει την τέλεια γιορτινή πινελιά σε κάθε σύνολο, hair clipsσε τέλεια χριστουγεννιάτικα σχέδια ή scrunchies εμπνευσμένα από τον Άγιο Βασίλη και τον Ρούντολφ.


 
Για τη φίλη που χρειάζεται καλύτερη οργάνωση

 


 
Ίσως είναι η φίλη σου με το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την οργάνωση. Έχεις συνηθίσει να τη βλέπεις να ψάχνει την τσάντα της για κάτι που ήταν σίγουρη ότι ήταν εκεί, να προσπαθεί να θυμηθεί τι έχει κανονίσει για το Σαββατοκύριακο και να χάνει τα κέρματα της. Σε αυτήν τη φίλη σου προτείνουμε να κάνεις δώρο ένα πορτοφόλι-μπρελόκ σε τέλειο πρακτικό μέγεθος, με σχέδιο gingerbread.


 
Βρες τα καλύτερα χριστουγεννιάτικά δώρα για σένα αλλά και τις φίλες σου στη συλλογή του Claire’s.