Αναρωτιέσαι τι δώρα να πάρεις στις φίλες σου; Σου έχουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις, για κάθε στυλ και προτίμηση!


Για πολλές από εμάς, οι αγορές δώρων για τα αγαπημένα μας άτομα μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικές – ειδικά όταν δε μπορείς να ξοδέψεις πολλά χρήματα αλλά παράλληλα θέλεις να κάνεις μια επιλογή που θέλεις να είσαι σίγουρη ότι θα αρέσει.

Όταν πρόκειται για την αγορά οικονομικών δώρων για τις καλύτερες σου φίλες, το να ξέρεις καλά τι αρέσει ή τι ενδιαφέρει την καθεμιά από αυτές είναι το πιο σημαντικό. Και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις ένα δώρο που θα αρέσει σίγουρα στη φίλη σου όταν προσπαθείς να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα, το οικονομικό δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι που δε θα εκτιμήσει. 

Με την ώρα των χριστουγεννιάτικων πάρτι και του Secret Santa λοιπόν να πλησιάζει, αν ακόμα αναρωτιέσαι τι δώρα να πάρεις στις φίλες σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά για κάθε προτίμηση και στυλ, είτε πρόκειται για την κολλητή σου είτε για τη φίλη σου που λατρεύει την ομορφιά, την περιποίηση και τα αξεσουάρ!

 

Τα καλύτερα δώρα για τις φίλες σου

 

Για την κολλητή σου

Best Friends - Κολιέ Σε Σχήμα Καρδιάς (2 τεμάχια)

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις πόσο αγαπάς τη φίλη σου και να τιμήσεις τη φιλία σας από το να πάρεις κάτι που θα συμβολίζει τη δυνατή σας σχέση; Στο Claire's θα βρεις matching κολιέ, βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια που μπορείτε να φοράτε μαζί!

 

Για τη φίλη που ζει για τα Χριστούγεννα

Σκουλαρίκια Με Γκλίτερ Χιονάνθρωπος

 
Έχεις και εσύ μια φίλη που πάντα ενθουσιάζεται πολύ νωρίτερα απ' όλους για τα Χριστούγεννα, το στόλισμα του δέντρου είναι η αγαπημένη της ασχολία για αυτήν την περίοδο και ξέρει απ' έξω όλα τα χριστουγεννιάτικά τραγούδια; Κάνε της δώρο τα τέλεια κρεμαστά σκουλαρίκια σε σχέδιο χιονάνθρωπου αν συνηθίζει να κάνει τολμηρές επιλογές, το ροζ σκουφάκι με το gingerbread cookie ή το λούτρινο με τον Grinch, αν είναι η αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ταινία.

 

Για τη φίλη που ασχολείται συνέχεια με το κινητό της

Αλυσίδα Κινητού Με Καρδιές

Όλες μας έχουμε τουλάχιστον μια φίλη της οποίας η προέκταση του χεριού είναι πάντα το κινητό της. Για αυτήν λοιπόν, προτείνουμε την αλυσίδα κινητού με καρδιές ή το ring κινητού σε σχήμα λουλουδιού για να μην της πέφτει εύκολα το κινητό από τα χέρια και να βλέπετε μαζί με μεγαλύτερη άνεση βίντεο!

 

Για τη φίλη που δε μπορεί να ζήσει χωρίς μουσική


Claire^s Accessories Apple Airpods Case Unicorn Purple Ice-cream
 
Είναι αυτή η φίλη που λατρεύει να φτιάχνει λίστες, σου προτείνει συνέχεια να πάτε σε συναυλίες και που η μουσική είναι η μεγάλη αγάπη της! Σου προτείνουμε τη θήκη για airpods με το σχέδιο μονόκερου ή τα ακουστικά με σχέδιο ντόνατ!

 

Για τη φίλη που λατρεύει την περιποίηση

Peachy Keen-Bath Bomb Set (16 τεμάχια)
 

Κάνε στην beauty freak φίλη σου ένα δώρο που θα εκτιμήσει, όπως τα bath bombs με άρωμα ροδάκινο, την ενυδατική μάσκα με άρωμα φράουλας ή το body spray με υπέροχο άρωμα βανίλιας.

 

Για τη φίλη που αγαπά να γράφει

 

Σημειωματάριο


Είτε είναι στίχοι, ποίηση είτε απλά της αρέσει να κρατά ημερολόγιο, αυτή η ευαίσθητη φίλη σου σίγουρα θα εκτιμήσει ένα σημειωματάριο ή ένα ημερολόγιο, όπως αυτό σε τέλειο σχέδιο σακούλας με πατατάκια!