BFF κοσμήματα για εσένα και τις… BFF σου για τη νέα σχολική χρονιά!


Τα σχολεία άνοιξαν, το καλοκαίρι και η ανεμελιά αποτελούν παρελθόν και ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες περιπέτειες. Πιστός σύμμαχός σου; Σίγουρα οι αγαπημένες σου συμμαθήτριες, που συναντάς με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Οι ιστορίες από τις διακοπές που έχεις να μοιραστείς είναι πολλές, ωστόσο μετά τις πρώτες ημέρες θα συνειδητοποιήσεις πως η νέα σχολική χρόνια σίγουρα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από την προηγούμενη. Δεν υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος, για να «κολυμπήσεις» στα βαθιά, με τις BFF στο πλευρό σου.


Οι φιλίες των σχολικών χρόνων, σίγουρα μπορούν να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που για πολλά χρόνια μετά το σχολείο, οι φιλίες αυτές παραμένουν σταθερές και δυνατές. Ο λόγος είναι πως σε βελτιώνουν σε βάθος χρόνου σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Συγκεκριμένα μέσα από τις φιλίες των σχολικών χρόνων, βελτιώνεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Μόνο και μόνο το αίσθημα πως ανήκεις σ’ ένα ενεργό σύνολο, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και σε βοηθά να εξελιχθείς ή να ανοίξεις σημαντικά τον κύκλο σου.

 

BFF κοσμήματα


Οι φίλες σου μπορούν ακόμη να σε κάνουν να γίνεις και καλύτερη μαθήτρια! Ο χρόνος με τις φίλες σου εντός τάξης, σίγουρα θα κάνει τις σχολικές ώρες να περνούν πιο ευχάριστα, αλλά και τη διαδικασία της μάθησης πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αρνητικά αισθήματα όπως το στρες μειώνονται, όταν περνάς δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις με την παρέα σου. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές με έντονο άγχος, ειδικότερα σε περιόδους διαγωνισμάτων και εξετάσεων. Όταν όμως περνάς τέτοιες καταστάσεις με τις κολλητές, σίγουρα βοηθούν τον ψυχισμό σου να περάσουν όλα λιγότερο αγχωτικά.


 
Πως να επισφραγίσετε τη φιλία σας με BFF κοσμήματα


Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να ξεκινήσεις δυναμικά τη σχολική χρονιά, επισφραγίζοντας τη φιλία σου με ένα δωράκι. Μπορείς να κάνεις δώρο BFF κοσμήματα στην κολλητή ή τις κολλητές σου, ώστε να έχετε κάτι ακόμη να σας ενώνει και μάλιστα, να το φοράτε ταυτόχρονα στις εμφανίσεις σας στο σχολείο. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως μπορείς να πάρεις μία ιδέα για να κάνεις matchy-matchy επιλογές με τις κολλητές  σου φορώντας τα πιο stylish αξεσουάρ.

 


Τα 5 καλύτερα BFF κοσμήματα για κολλητές.

Κολιέ

Best Friends - Κολιέ Mystical Gem (3 τεμάχια)


Τα μενταγιόν με πολύτιμους λίθους θα κοσμήσουν εντυπωσιακά το λαιμό σου αλλά και των φίλων σου. Το συγκεκριμένο κολιέ είναι διαχρονικά και θα μπορείτε να τα φοράτε ακόμη και σε εμφανίσεις της ενήλικης ζωής σας.

Βραχιόλια

 

Best Friends - Βραχιόλια Glow In The Dark (3τεμάχια)
Για μία ή και περισσότερες κολλητές μπορείς να αγοράσεις τα βραχιόλια που όχι απλά θα τα φοράτε ταυτόχρονα, αλλά το βράδυ θα… λάμπετε μαζί.

Δαχτυλίδια

 

Best Friends - Δαχτυλίδια BFFE (3 τεμάχια)


Εάν προτιμάς μία πιο διακριτική λύση, μπορείς να φορέσεις το ίδιο δαχτυλίδι με τις φίλες σου, το οποίο θα επισφραγίσει και τη φιλία σας. Κράτησε ένα για σένα και μοιράσου τα άλλα δυο σε διαφορετικό χρωματισμό με τις κολλητές σου.


Κολιέ μισό-μισό

Best Friends - Κολιέ Καρδιά Unicorn


Τι πιο όμορφο από το να έχετε πάντα η μία την άλλη; Συμβολικά αυτό μπορεί να γίνει και μ’ ένα τέτοιο δωράκι, καθώς η κολλητή σου και εσύ θα «αλληλοσυμπληρώνεστε», φορώντας η καθεμία το δικό της μισό.


Choker

Best Friends Choker Celestial (2 τεμάχια)


Όποτε εμφανίζεσαι με την κολλητή σου φορώντας το ίδιο choker, όλοι θα το παρατηρούν! Συνδυάστε το συγκεκριμένο αξεσουάρ εντός και εκτός σχολείου και ετοιμαστείτε για αμέτρητες selfies.