Τα καλύτερα αξεσουάρ για την επιστροφή στο σχολείο που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Claires - κορίτσι με βιβλία - σχολείο
 
Καθώς αφήνουμε στο παρελθόν το Καλοκαίρι, ο Σεπτέμβρης, ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου είναι πλέον γεγονός και μαζί του πλησιάζει κι η μέρα που ανοίγουν τα σχολεία. Οι περισσότεροι μαθητές δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που θ’ αφήσουν την ξεγνοιασιά των διακοπών για να επιστρέψουν στην απαιτητική καθημερινότητα του σχολείου αλλά εσύ δεν έχεις παρά να εστιάσεις στη θετική πλευρά. Ποια είναι αυτή; Θα δεις τους φίλους και τις φίλες σου μετά από καιρό, θα γνωρίσεις καινούργια άτομα και θ’ αποκτήσεις νέες γνώσεις που δεν είχες μέχρι σήμερα.
 
Οι περισσότεροι μαθητές επιλέγουν να εμφανιστούν στην πρώτη μέρα του σχολείου με καινούργια ρούχα και αξεσουάρ, όταν οι γονείς τους έχουν την οικονομική  δυνατότητα να τους τα προσφέρουν. Επίσης, αρκετοί μαθητές κάνουν νέες αγορές ρούχων και αξεσουάρ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς για ολόκληρο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα ώστε ν’ ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.  Κακά τα ψέματα, η πλειοψηφία των παιδιών και των εφήβων θέλουν να ξεχωρίσουν την πρώτη μέρα στο σχολείο και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτό όμως που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως τα καινούργια ρούχα δε θα σε κάνουν απαραίτητα δημοφιλή αλλά η προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση σου είναι που θα κάνουν τους συμμαθητές σου να σε αγαπήσουν.
 
Το γεγονός πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, δε σημαίνει πως δεν αξίζει ν’ αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να δημιουργήσεις ένα στιλάτο look. Η συμβουλή των ειδικών είναι να επιλέξεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου, ήδη από την προηγούμενη μέρα ώστε να μη σε πιέσει ο χρόνος. Σε καμία περίπτωση, μη θέσεις σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό σου στυλ για χάρη της μόδας. Προσπάθησε τα ρούχα και τ’ αξεσουάρ σου να συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις σου κι αν συγκαταλέγονται στις τάσεις, θα είναι ακόμη καλύτερα. Επίσης μην υποτιμήσεις την άνεση καθώς ενδέχεται να στέκεσαι όρθια για πολλή ώρα, την πρώτη μέρα στο σχολείο. Οπότε προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή.


Τα καλύτερα αξεσουάρ για το σχολείο


 
Κοσμήματα


 Claires Marble Bracelets & Gold Rings Set | 4 Pack | Blue
 
Τα κοσμήματα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι κατάλληλα για την περίσταση. Η επιλογή ενός σετ είναι αρκετά ξεκούραστη και θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών. Καλύτερα είναι να φορέσεις σκουλαρίκια και κολιέ ή βραχιόλια και δαχτυλίδια. Μην παραφορτώσεις το look σου με κοσμήματα καθώς θα δείξει υπερβολικό.


 
Μαλλιά

Μπαρέτα Ροζ Πεταλούδα
 
Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι αμιγώς κοριτσίστικα με την έννοια πως έχουμε μάθει να τα προτιμούν νεαρές κοπέλες. Η πιο εύκολη λύση είναι να στολίσεις τα μαλλιά σου με μια μπαρέτα με χρώμα η οποία θα δώσει χαρακτήρα στο χτένισμα σου.   


 
Makeup & Νύχια

Σετ Μακιγιάζ Birthday Cake
 
Τόσο το μακιγιάζ, όσο και τα νύχια δεν θα πρέπει να παραβαίνουν τους κανόνες του σχολείου ή να είναι υπερβολικά για την περίσταση. Αυτό δε σημαίνει πως είναι απαγορευμένα. Μπορείς κάλλιστα να διαλέξεις ένα φυσικό μακιγιάζ που σου πηγαίνει και να βάψεις τα νύχια σου σ’ ένα χρώμα που θεωρείς ό,τι τα κολακεύει.


 
Τσάντες

Backpack Unicorn
 
Θα κλείσω με την επιλογή της σχολικής τσάντας που είναι κι η πιο σοβαρή καθώς θα σε συντροφεύει μία ολόκληρη σχολική χρονιά. Φρόντισε να έχει χαρακτήρα και να μην περνά απαρατήρητη έτσι ώστε όποτε την κοιτάς για να σου φτιάχνει το κέφι.