Βρες τα πιο παιχνιδιάρικα αξεσουάρ τεχνολογίας για το κινητό σου που θα του δώσουν χρώμα και χαρακτήρα φτιάχνοντας τη διάθεση σου κάθε φορά που τα κοιτάς.

Claires - κορίτσι με κινητό  - αξεσουάρ τεχνολογίας
 
Λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική και η ακαδημαϊκή σεζόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για ν’ ανανεώσεις την εμφάνιση του κινητού σου. Σήμερα, το κινητό είναι μία συσκευή που κουβαλάμε παντού μαζί μας σε σημείο που κάποιο το χαρακτηρίζουν προέκταση του χεριού μας. Είναι απολύτως λογικό συνεπώς να θέλουμε να είναι προσεγμένο και να έχει χαρακτήρα.
 
Από την άλλη πλευρά, τα κινητά πλέον έχουν μετατραπεί κατά κάποιο τρόπο και σε αξεσουάρ. Γι’ αυτό αρκετά κορίτσια και αρκετές κοπέλες προσπαθούν να έχουν το κινητό τους προσεγμένο ενώ πολλές φορές φροντίζουν ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ τους. Αγαπούν τα έντονα χρώματα και τα παιχνιδιάρικα σχέδια ενώ μετρούν στη συλλογή τους περισσότερα από ένα κομμάτια του κάθε είδους ώστε να μπορούν να τα συνδυάζουν με το look ή τη διάθεση τους. Αυτό είναι άλλωστε και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των παιχνιδιάρικων αξεσουάρ τεχνολογίας με ζωντανά χρώματα… πως μπορούν να φτιάξουν και τη δική σου διάθεση αλλά και όσων τα κοιτούν.
 
Στην αγορά θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε αξεσουάρ τεχνολογίας και αξεσουάρ για κινητά. Οπότε η επιλογή είναι δύσκολη, αν και αυτά που αξίζει να προτιμήσεις είναι τα κομμάτια εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο και τις ανάγκες σου. Σήμερα, ένα κινητό χρειάζεται σίγουρα θήκη, ακουστικά, θήκη για τα ακουστικά, αλυσίδα και ring stand ή ring holder για να βλέπεις άνετα βίντεο και να βγάζει υπέροχες selfie. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα κορυφαία αξεσουάρ τεχνολογίας που αξίζει να επιλέξεις αν θέλεις να τραβούν τα βλέμματα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις.


 
Τα καλύτερα αξεσουάρ τεχνολογίας για το κινητό σου

 
Αλυσίδα Κινητού

Claires - Αλυσιδάκι Κινητού Με Πέρλες - αξεσουάρ τεχνολογίας
Η αλυσίδα του κινητού σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις παντού μαζί σου τη συσκευή ενώ σου επιτρέπει να έχεις ελεύθερα και τα δυο σου χέρια. Όσο για το σχέδιο της, οι πέρλες αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν ενώ συνδυάζει το στυλ με κομψότητα.

 
Ενσύρματα Ακουστικά

Claires - Bubble Tea - Ακουστικά -  - αξεσουάρ τεχνολογίας
 
Θέλεις ν’ ακούς παντού την αγαπημένη σου μουσική και να επικοινωνείς με όλους μέσω τηλεφωνικών κλήσεων; Τότε τα ενσύρματα ακουστικά είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Επίλεξε ανάμεσα σε handsfree και headphones και κάνε δικό σου το αγαπημένο σου κομμάτι. Το ροζ σχέδιο ταιριάζει με το μεγάλο trend του Barbiecore ενώ το ποτηράκι με τον κρύο καφέ είναι ό,τι πιο cute μπορείς να βρεις και να κάνεις δικό σου.


Θήκη για Airpods

Claires - Θήκη για Airpods  - αξεσουάρ τεχνολογίας
 
Αν δεν έχεις ενσύρματα ακουστικά, handsfree ή headphones, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις Airpods για ν΄ ακούς μουσική και ν’ απαντάς στις κλήσεις σου. Μία παιχνιδιάρικη θήκη για Airpods θα δώσει χαρακτήρα στ’ ακουστικά σου και θα τα προστατεύσει από τη φθορά. Η θήκη με τον μονόκερο είναι η πιο χαριτωμένη επιλογή της αγοράς.


Ring Stand & Ring Holder

Claires - Ring Holder - αξεσουάρ τεχνολογίας
Το ring stand σου επιτρέπει να κρατάς τη συσκευή με ευκολία και να την τοποθετείς σε οριζόντια θέση ώστε να παρακολουθείς τ’ αγαπημένα σου βίντεο. Το ring holder έχει παρόμοια χρήση καθώς λειτουργεί ως βάση αλλά σε βοηθά και να βγάζεις selfie με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο πτώσης.