Πως θα επιλέξεις τη νέα τσάντα σου για το σχολείο ή το φροντιστήριο.
 
Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και φυσικά οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν προμηθευτεί τη σχολική τους τσάντα. Ένα σακίδιο όμως δεν είναι απαραίτητο μόνο στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις βόλτες. Επιπλέον, είναι πολύ συνηθισμένο ένα παιδί ή ένας έφηβος, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς να καταλάβει πως δεν είναι ευχαριστημένος ή ευχαριστημένη από τη σχολική του τσάντα και να θελήσει μία καινούργια.
 
Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν είναι ο σκοπός της, η τσάντα είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ που προσδίδει όμως και στυλ σε μία εμφάνιση. Μην ξεχνάς πως κυκλοφορούν αμέτρητα σχέδια σε ποικίλα χρώματα για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες σου. Με ποια κριτήρια, όμως, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα;


 
Πως θα διαλέξεις την καλύτερη τσάντα;

claires - κοπέλα με τσάντα - τσάντα
 
Η σχολική τσάντα χρειάζεται σκέψη και προσοχή καθώς θα κυκλοφορείς σε καθημερινή βάση μαζί της, οπότε μην πάρεις μία βιαστική απόφαση. Επίσης μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τη χρηστικότητα για το στυλ αλλά ούτε και το στυλ για τη χρηστικότητα. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή.
 
Ποιότητα: Η καθημερινή χρήση της σχολικής τσάντας απαιτεί να έχει καλή ποιότητα και ιδανικά να συνδυάζει την καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Οι σχολικές τσάντες κακής ποιότητας ενδέχεται να μην είναι αναπαυτικές, να φθαρούν σύντομα και να σου προκαλέσουν πόνους.
 
Άνεση: Η άνεση σχετίζεται με την ποιότητα, αν κι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η τσάντα σου θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε βολική καθώς βρίσκεσαι στην ανάπτυξη και την κουβαλάς αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Η τσάντα είναι απαραίτητο να μπορεί να προσαρμοστεί στο σώμα του μαθητή ώστε να είναι άνεση. Θα πρέπει να βάλεις στο καλάθι σου το κατάλληλο μέγεθος για το σώμα και την ηλικία σου, τα λουριά θα πρέπει να είναι φαρδιά και το μήκος τους να προσαρμόζεται ενώ στο πίσω μέρος της τσάντας ενδείκνυται να υπάρχει μαξιλαράκι. Σε κάθε περίπτωση, μην κουβαλάς  υπερβολικό βάρος καθώς αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες.
 
Χρηστικότητα: Προτίμησε κομμάτια με πολλές θήκες, τσέπες και φερμουάρ μιας και αυτά θα σε βοηθήσουν να μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα σου.
 
Εμφάνιση: Μην αγνοήσεις το προσωπικό σου στυλ και το γούστο σου για όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να σου αρέσει η τσάντα σου καθώς θα την έχεις μαζί σου καθημερινά αλλά και σε ξεχωριστές περιστάσεις. Μη διστάσεις να ζωγραφίσεις τη τσάντα σου και να τη στολίσεις με κονκάρδες και αυτοκόλλητα, αν αυτό είναι κάτι που σου αρέσει.


 
Οι προτάσεις για να επιλέξεις την αγαπημένη σου τσάντα

 

Floral Τσάντα 

Backpack Woodland


Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με τον πιο όμορφο τρόπο και μετάφερε όλα όσα χρειάζεσαι μαζί σου με αυτή τη χαριτωμένη τσάντα με τις floral λεπτομέρειες που είναι τόσο ρομαντική όσο και trendy.

 

Σακίδιο Πλάτης Κοάλα

 

Σακίδιο Πλάτης Κοάλα

 
Αυτό το χαριτωμένο σακίδιο είναι ό,τι πρέπει για τις εξόδους σου καθώς είναι τόσο cute που όλοι θα θέλουν να το αγγίξουν.

 

Mini Backpack Unicorn


Mini Backpack Unicorn Με Παγιέτα 

 
Δώσε λάμψη και στυλ στις εμφανίσεις σου με αυτή τη λαμπερή τσάντα unicorn που θα ξεχωρίζει από τις ασφαλείς επιλογές των φίλων και των συμμαθητών σου.