Φτιάξε την τέλεια spooky στολή για το φετινό Halloween με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

 
Το Halloween είναι η αγαπημένη γιορτή αμέτρητων ανθρώπων σε πολλά μέρη του κόσμου και τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι εκείνοι που το τιμούν πλέον και στην Ελλάδα! Ιστοί αράχνης, σκελετοί, φαντάσματα, τρομακτικές κολοκύθες και μάγισσες γεμίζουν τον τόπο, αυτή την εποχή, ενώ στα θεματικά πάρτυ κάνουν παρέλαση οι πιο εντυπωσιακές στολές – τρομακτικές και μη.

Halloween - κολοκύθες - claires 2.jpg
 
Καθώς βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από το τέλος του Οκτωβρίου και το Halloween, είναι η τέλεια στιγμή για να αποφασίσεις τι θέλεις να ντυθείς και να προμηθευτείς όσα θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το look σου και να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πάρτυ. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για το τι μπορείς να ντυθείς στο φετινό Halloween και να ξεχωρίσεις, με τη βοήθεια των Claire's!


 
Διαβολάκι

 

Κάπα Devil Με Γκλίτερ


Μια από τις πιο διαχρονικές αλλά και επιτυχημένες επιλογές για το Halloween, η στολή αυτή δε χρειάζεται πολλά για να ολοκληρωθεί – και μπορείς να βρεις όσα θα χρειαστείς στα Claire's! Επίλεξε την κάπα με τα κέρατα στην κουκούλα και τις λαμπερές πούλιες που θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα με το ασορτί ραβδί για μια ακόμη πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Φόρεσε τα σκουλαρίκια σε σχήμα φλόγας ή τρίαινας και για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό look, βάλε στο πρόσωπο σου τα αυτοκόλλητα με τους faux πολύτιμους λίθους που εφαρμόζονται και αφαιρούνται εύκολα. Είσαι έτοιμη! 


 
Βρυκόλακας

 

Fake Red Blood


Αν για το φετινό Halloween σκέφτεσαι να μεταμφιεστείς σε έναν τρομακτικό βρυκόλακα, θα χρειαστείς μερικά σκουρόχρωμα αξεσουάρ και αξεσουάρ σε κόκκινες αποχρώσεις που θυμίζουν...αίμα! Φόρεσε τη φούστα με το κόκκινο τούλι  και χρησιμοποίησε το ειδικό σπρέι που θα βρεις στα Claire's για να δημιουργήσεις ρεαλιστικές πιτσιλιές αίματος. Αν θέλεις μια πιο glam εμφάνιση, μπορείς να φορέσεις και τα press on νύχια με κόκκινες πιτσιλιές, που εφαρμόζονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις τους κυνόδοντες αλλά και τη ρεαλιστική ουλή!


Μάγισσα

 

Μάγισσα

 

Μάγεψε τους όλους το φετινό Halloween με τη στολή μάγισσας που θα φτιάξεις με τα καλύτερα αξεσουάρ από τα Claire's! Φόρεσε το Celestial καπέλο, εκείνο με τα φτερά ή με το glitter και την υπέροχη celestial φούστα. Ολοκλήρωσε το look σου με τα σκουλαρίκια Mystical Icons και τα mirror press on νύχια. 


 
Γυναίκα αράχνη

 

Αυτοκόλλητα Προσώπου Crystal Spiders


Ντύσου γυναίκα αράχνη και αποπλάνησε το επόμενο σου θύμα με τη σωστή μεταμφίεση! Πρόσθεσε δράμα και μυστήριο στο look σου την κάπα με κουκούλα και δαντέλα, τα stud ή τα κρεμαστά σκουλαρίκια αράχνη και τα ταιριαστά clips μαλλιών. Στόλισε το πρόσωπο σου και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με τα αυτοκόλλητα προσώπου Crystal Spiders, με faux πολύτιμους λίθους που θα σε κάνουν να λάμπεις και που εφαρμόζονται και αφαιρούνται εύκολα. Βάλε στο καλάθι των αγορών σου, τη χιαστί τσάντα με σχέδιο αράχνης για να μεταφέρεις όλα τα απαραίτητα στο πάρτυ. Αν μάλιστα θέλεις να έχεις και...συνοδό, επίλεξε το plush toy αράχνη, στο ιδανικό μέγεθος, ώστε να το πάρεις μαζί σου με ευκολία.


 
Νυχτερίδα

 

Νυχτερίδα

 

Μεταμορφώσου σε αυτό το πλάσμα της νύχτας με το σετ που περιλαμβάνει κορδέλα κεφαλής με δύο μοβ νυχτερίδες που κινούνται, γυαλιστερά μαύρα φτερά και μια μοβ φούστα διάφανη με μαύρες νυχτερίδες και αστέρια. Βάλε στο λαιμό σου το δαντελένιο choker με τη νυχτερίδα και πιάσε τα μαλλιά σου με τα ασορτί clips.
 
Όποια spooky στολή κι αν επιλέξεις για το φετινό Halloween, στα Claire's θα βρεις τα τέλεια αξεσουάρ και είδη μακιγιάζ σε απόλυτα προσιτές τιμές!