Κάνε τις γιορτινές σου αγορές και εντυπωσίασε φίλους και συγγενείς με τα υπέροχα δώρα για κάθε ηλικία από τα Claire's.


Οι αγορές για τα δώρα των Χριστουγέννων είναι συχνά μια δύσκολη και χρονοβόρα αποστολή, ειδικά όταν θέλεις να προσφέρεις δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σου. Το γεγονός ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα ανήκουν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες με διαφορετικά ενδιαφέροντα και γούστα μπορεί να κάνει την επιλογή των δώρων μια αγχωτική διαδικασία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κλειδί είναι η εξατομίκευση και το να βρεις κάτι που ξέρεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο θα αγαπήσει και θα χρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, εάν η αδερφή σου ακούει συνέχεια μουσική γιατί να μην της αγοράσεις ακουστικά, τα οποία κάθε φορά που θα τα φοράει, θα θυμάται το τέλειο δώρο που της έκανες; Είτε ψωνίζεις για τη μαμά σου, τα αδέρφια σου ή την κολλητή σου, υπάρχουν επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα που είναι εγγυημένο ότι θα λατρέψουν.

Το καλύτερο από όλα; Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να βρεις τα καλύτερα δώρα για όλους. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα σου τα αγαπημένα πρόσωπα, σε όποια ηλικία κι αν είναι!

 

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε ηλικία 


 
Για την κολλητή σου

Best Friends - Κολιέ Mystical Gem (2 τεμάχια)
 
Αν ξάχνεις το τέλειο δώρο για την καλύτερη σου φίλη, σου έχουμε την ιδανική και οικονομική πρόταση – ένα matcing κολιέ για εκείνη και την ίδια, ή μια παλέτα σκιών σε υπέροχα χρώματα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις εξόδους σας!


Για τη μαμά σου

 

Small Χιαστί Τσάντα


 
Είναι δύσκολο να επιλέξεις το τέλειο δώρο για τη μαμά σου, αλλά εμείς σου προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα της αρέσει, όπως μια κλασσική μαύρη τσάντα που θα μπορεί να συνδυάσει με κάθε της σύνολο ή μια σατέν και άνετη μάσκα ύπνου , ιδανική για να μπλοκάρει το έντονο πρωινό φως και να απολαύσει έναν ήρεμο ύπνο που τόσο της αξίζει.


 
Για το μικρό σου αδερφάκι

 

 Plush Goals by Cuddle Barn - Plush Toy Strawberry

 
Κάνε στο μικρό σου αδερφάκι το πιο αξιολάτρευτο και μαλακό δώρο για ατελείωτες αγκαλιές! Επίλεξε ένα λούτρινο που σίγουρα θα λατρέψει και θα του κρατά συντροφιά στον ύπνο – γιατί όχι το λούτρινο σε σχήμα φράουλας ή εκείνο σε σχήμα μανιταριού;


 
Για τη μεγάλη σου αδερφή

 

Peachy Keen-Bath Bomb Set (16 τεμάχια)


Λατρεύει να ακούει μουσική όλη τη μέρα ή είναι beauty addict; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει, υπάρχει μια επιλογή για εκείνη. Διάλεξε τα ακουστικά σε σχήμα ντόνατ, το body spray με υπέροχο άρωμα μούρου ή το σετ με bath bombs με άρωμα ροδάκινου.


 
Για τη συμμαθήτρια σου στο σχολείο

 

Spiral Σημειωματάριο Princess Vibes
 
Περνάτε τόσες ώρες μαζί καθημερινά και έχετε μοιραστεί πολλές στιγμές, οπότε τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια αφορμή για να της δείξεις πόσο την εκτιμάς! Κάνε τις δώρο ένα σημειωματάριο για όλες τις απαραίτητες σημειώσεις του σχολείου, μια χιουμοριστική μεγάλη γόμα και ένα στυλό με 10 διαφορετικά χρώματα -  το τέλειο σετ για κάθε αγαπημένη συμμαθήτρια!


 
Για την αγαπημένη σου καθηγήτρια
 

Claires Houndstooth Embellished Knotted Headband


Είναι η καθηγήτρια που πάντα χαίρεσαι όταν έχεις μάθημα μαζί της, και είναι πάντα στυλάτη και κομψή! Για αυτήν την περίπτωση, σου προτείνουμε την πιε ντε πουλ στέκα με τις πέρλες ή τη μαύρη με τα μπλε στρας.
 
Ανακάλυψε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε ηλικία στη συλλογή του Claire’s.