Ανακάλυψε το Piercing που σου ταιριάζει

Σχεδόν όλες έχουμε ήδη τα κλασικά σκουλαρίκια από την παιδική μας ηλικία, ίσως όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και λίγο διαφορετικό.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και αν είσαι fan των piercings τότε είσαι στο σωστό σημείο.

 

Το τρύπημα των αυτιών & της μύτης είναι πλέον μια διαδικασία που έχει απλοποιηθεί και μπορεί να γίνει ανώδυνα και με ασφάλεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Στη Claires όλοι οι Piercing Specialists είναι πλήρως εκπαιδευμένοι, έχοντας τρυπήσει από το 1978 περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτιά ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής με σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις επιλογές για να διαλέξεις ποιο στυλ σου ταιριάζει

Piercing και στους 2 λοβούς παράλληλα: Δύο Piercing Specialists θα τρυπήσουν τα αυτιά σας ταυτόχρονα! Μια εξαιρετική επιλογή που ενδείκνυται για παιδιά μικρής ηλικίας που είναι πιο επιφυλακτικά.

Προτείνουμε σε αυτή τη περίπτωση να έρθετε σε συνεννόηση πριν φτάσετε στο κατάστημα Claire’s που σας εξυπηρετεί.

 

Piercing στο Πτερύγιο: Σε όλο το πάνω μέρος του αυτιού σας καθώς και στο κύρτωμα του. Οι experts μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σημείο.

 

 

Piercing Μύτης: Όλα τα τρυπήματα υπόκεινται σε ηλικιακούς περιορισμούς. Οι piercing specialists θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

 

Είμαστε οι κορυφαίοι στο Ear Piercing σε όλον τον κόσμο, έχοντας μετατρέψει την εμπειρία σας στο τρύπημα αυτιών και μύτης σε κάτι διασκεδαστικό.

Το καλύτερο όμως είναι ότι στην Claires το piercing* είναι ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά των σκουλαρικιών τρυπήματος!

 

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω του BOOK NOW από το www.claires.gr

 

*Πριν κάποιος συνεργάτης της Claire’s σας τρυπήσει τα αυτιά ή την μύτη σας, θα σας ζητήσει να διαβάσετε και να υπογράψετε το Έντυπο Συγκατάθεσης Piercing.