Μπορεί να είσαι ένα νεαρό κορίτσι που επιθυμεί να δείχνει όπως επιτάσσει η ηλικία του. Μπορεί από την άλλη να είσαι και μια νεαρή κοπέλα ή μια γυναίκα που αγαπά τα girly looks και αναζητά τη φρεσκάδα στα ντυσίματα αλλά και τα χτενίσματα της. Πως όμως θα μπορέσεις να πετύχεις τα πιο girly χτενίσματα και ποια είναι αυτά που τρεντάρουν το 2023; Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα πιο hot κοριτσίστικα χτενίσματα που θα δώσουν ζωηράδα στις εμφανίσεις σου και τα αξεσουάρ μαλλιών που θα σε βοηθήσουν να τα πετύχεις.

Τα girly χτενίσματα του φετινού Καλοκαιριού για το 2023

Κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, η αύξηση της θερμοκρασίας κάνει τις περισσότερες γυναίκες ν' αναζητούν έναν τρόπο να μαζέψουν τα μαλλιά τους ώστε να μη σκάσουν απ' τη ζέστη. Γιατί λοιπόν ν' αρκεστείς στ' απλά και κλασσικά χτενίσματα, όταν μπορείς να επιλέξεις girly και στιλάτα hair looks? Μάλιστα, υπάρχουν χτενίσματα για κάθε κορίτσι ή γυναίκα, με κάθε μήκος μαλλιού και κάθε στυλ. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις την επιλογή σου και να δημιουργήσεις το καλύτερο look με τα πιο στιλάτα αξεσουάρ μαλλιών.


Αν αγαπάς τα 90's αξεσουάρ μαλλιών, τα κλάμερ είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ αλλά και στο girly. Είναι πολύ εύκολο να μαζέψεις τα μαλλιά σου αλλά και να δημιουργήσεις χτενίσματα με στυλ και άποψη. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχεις πολύ μακριά μαλλιά δεν έχεις παρά να τα μαζέψεις. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι ν' αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να μαζέψεις μερικές τούφες στο πίσω μέρος μ' ένα cute κλάμερ. 

Κλάμερ - Claires


Η στέκα αποτελεί ένα από τα διαχρονικά κομμάτια που θεωρούνται girly. Μπορεί να πέρασε μια φάση που κάποιοι την χαρακτήρισαν παλιομοδίτικη αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει δυναμικό comeback στις εμφανίσεις των γυναικών. Όχι μόνο αποτρέπει τα μαλλιά από το να πέσουν στα μάτια σου αλλά μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου ν' αποκτήσουν χαρακτήρα απλά και μόνο με μία κίνηση, τοποθετώντας την στο κεφάλι. Συνδύασε τη μ' έναν χαμηλό κότσο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

Στέκες- Claires


To less is more δεν έχει θέση απ’ ό,τι φαίνεται θέση στα girly looks και τα αξεσουάρ μαλλιών των γυναικών. Άφησε στο συρτάρι τα απλά - βαρετά τσιμπιδάκια και προτίμησε κομμάτια που ξεχωρίζουν και τραβούν τα βλέμματα, όπως είναι αυτά με τα κρύσταλλα και τα στολίδια. Μπορούν να σε κάνουν να δείξεις ταυτόχρονα και girly αλλά και elegant, πράγμα που δεν είναι εύκολο να πετύχεις με πολλά αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσεις λάμψη στο looks σου αλλά τα τσιμπιδάκια είναι ο πιο ωραίος τρόπος. Δεν χρειάζεται πολύς κόπος για να τοποθετήσεις τα τσιμπιδάκια, μπορείς κάλλιστα να τα βάλεις σε διαφορετικά σημεία, τακτοποιημένα ή ακατάστατα, και να δημιουργήσεις ένα όμορφο hairstyle. 

 

Τσιμπιδάκια - Claires


Στην ίδια κατηγορία είναι και τα φιογκάκια που φοριούνται μ' έναν νέο τρόπο, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και των trends. Πλέον, μπορείς να τα τοποθετήσεις στα μαλλιά σου δίχως να μαζεύουν απαραίτητα τις τούφες σου αλλά απλώς στολίζοντας τες. Εκτός από girly, τα φιογκάκια είναι και ρομαντικά με αποτέλεσμα να σε κάνουν να μοιάζεις με μια πριγκίπισσα που ξεπήδησε από ένα παραμύθι. 

Φιογκάκια - Claires


Θα κλείσω με τα scrunchies, που μας φέρνουν στο μυαλό retro αναμνήσεις από τα 80's αλλά σε μια σύγχρονη εκδοχή που αγαπά τα χρώματα. Ένα ακόμη μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως δεν καταστρέφουν την τρίχα και δίνουν φρεσκάδα σε κάθε χτένισμα σου, δίχως κόπο και περίτεχνα φτιαξίματα. Ο πιο συνηθισμένος αλλά και trendy τρόπος σου ζητά να κάνεις μια χαμηλή αλογοουρά με το λαστιχάκι στο αγαπημένο σου χρώμα. 

Scrunches - Claires