Η πρώτη μέρα του σχολείου πλησιάζει και τα καλύτερα Back to School αξεσουάρ σε περιμένουν στο Claire's για την επιστροφή στα θρανία.


Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και η επιστροφή στο σχολείο πλησιάζει. Στις 11 Σεπτεμβρίου, τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους, καλωσορίζοντας τους μαθητές και ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά. Οι ξέγνοιαστες μέρες και οι χαλαρές διακοπές δίνουν τη θέση τους στα μαθήματα και τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς τη νέα σχολική χρονιά δεν είναι άλλος από το να προμηθευτείς τα αγαπημένα σου αξεσουάρ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Στο Claire's, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις την καλύτερη πρώτη μέρα στο σχολείο.


Γραφική ύλη για πιο διασκεδαστικά μαθήματα


Ξέχασε τα βαρετά τετράδια και κάνε τα μαθήματα παιχνίδι με ζωηρά χρώματα, τα χαριτωμένα σχέδια και τις υπέροχες υφές που θα βρεις στο Claire's.


Κασέτινα Hello Kitty

κασετίνα

Αυτή η κασετίνα είναι ιδανική για τους λάτρεις της Hello Kitty και των φίλων της, ενώ σίγουρα η κασετίνα αποτελεί must-have για την επιστροφή στα θρανία. 


Μίνι σετ γραφικής ύλης Boba Tea

σετ

Αυτό το μίνι σετ γραφικής ύλης περιλαμβάνει έναν συνδετήρα, έναν στυλό, μια γόμα, ένα μίνι σημειωματάριο και ένα μίνι τετράδιο για να κρατάς όλες σου τις σημειώσεις!


Σημειωματάριο με κλειδαριά Tiger Cow

σημειωματάριο

Αυτό το σημειωματάριο έχει κλειδαριά για να κρατά τα μυστικά σου ασφαλή αλλά το μοναδικό του σχέδιο, το καθιστά το καλύτερο τετράδιο για το σχολείο.


Αξεσουάρ μαλλιών για να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου 


Κλάμερ Purple Marbled

κλάμερ
 
Τα κλάμερ μαλλιών Purple Marbled έρχονται σε σετ δύο τεμαχίων και είναι ιδανικά για να μαζεύεται τα μαλλιά σας με στυλ. Το μοτίβο τους μιμείται την υφή του μαρμάρου, με αποχρώσεις του μωβ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ που συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνα αισθητική.


 
Scrunchies Ροζ Ribbed

scrunchies
 
Το σετ περιλαμβάνει δύο ελαστικά scrunchies, σε αποχρώσεις του ροζ, τα οποία έχουν απαλή αίσθηση, και είναι αρκετά ισχυρά για να κρατούν τα μαλλιά στη θέση τους χωρίς να τα τραβούν.


 
Κλιπ Μαλλιών με Glitter

κλιπ μαλλιών

Τα Κλιπ Μαλλιών με Glitter είναι ένα σετ τριών τεμαχίων που συνδυάζει λάμψη και φαντασία. Αυτά τα κλιπ είναι καλυμμένα με glitter, σε σχήμα φιόγκου, αποτελούν  μια εντυπωσιακή πινελιά που θα αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση.


Τσάντες για να μεταφέρεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα


Σακίδιο Πλάτης Ροζ Axolotl

σακίδιο

Το σακίδιο πλάτης με το αγαπημένο σου ζωάκι είναι χαριτωμένο και πρακτικό με αποτέλεσμα να συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Το ροζ χρώμα και το σχέδιο του Axolotl δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο αξεσουάρ για την καθημερινότητά σου. Το σακίδιο διαθέτει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα για το σχολείο ή τις βόλτες σου ενώ διαθέτει ρυθμιζόμενοι ιμάντες για άνετη εφαρμογή.


 
Πράσινο Κρεμαστό Πορτοφόλι Frog

πράσινο πορτοφόλι
Το πορτοφόλι με προσαρτημένο κορδόνι είναι ιδανικό για να φυλάσσετε κέρματα, κλειδιά ή μικρά αντικείμενα. Το πορτοφόλι έχει το σχήμα ενός γλυκού βατράχου, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνισή σου. Μπορεί να κρεμαστεί εύκολα στην τσάντα σου ή στο παντελόνι σου, χάρη στο εύχρηστο κλιπ του, κάνοντας το ένα ιδανικό αξεσουάρ για καθημερινή χρήση.


 
Μπρελόκ Καβούρι Whack-a-Mole

μπρελόκ
Το μπρελόκ είναι διασκεδαστικό και ευφάνταστο με σχήμα καβουριού, εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι Whack-a-Mole. Εκτός από το ότι προσθέτει μια χαρούμενη πινελιά στα κλειδιά ή την τσάντα σας, προσφέρει και διαδραστική διασκέδαση καθώς μπορείς να παίξεις το κλασσικό παιχνίδι.


Καλή σχολική χρονιά!