Η γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά, από παιχνιδιάρικα τετράδια μέχρι χρωματιστά στιλό και χνουδωτές κασετίνες.


 
Η νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και καθώς οι πρώτες λίστες με την απαραίτητη γραφική ύλη έχουν δοθεί στους μαθητές είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την επιλογή της γραφικής ύλης και των αναλώσιμων. Οι πετυχημένες αγορές όχι μόνο θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου αλλά θα φτιάξουν και τη διάθεσή σου και θα σου δώσουν κίνητρο για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου. Αν μάλιστα αγαπάς τα παιχνιδιάρικα αντικείμενα, τότε τα τετράδια, τα στιλό, τα μολύβια και τα υπόλοιπα αναλώσιμα του Claire's θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά σου. Στη μεγάλη ποικιλία της γραφικής ύλης, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη νέα σχολική χρονιά με ένα μεγάλο χαμόγελο.


 
Τετράδια και σημειωματάρια σε μοναδικά σχέδια

Disney Stitch Σημειωματάριο
 
Τα τετράδια και τα σημειωματάρια αποτελούν απαραίτητο σύμμαχο για το σχολείο. Στο Claire's, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα, από τα κλασικά, μέχρι τα πιο μοντέρνα. Όσο για τις επιλογές με το σκληρό εξώφυλλο, εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη αντοχή ενώ οι επιλογές με την κλειδαριά κρατούν τις σημειώσεις σου, μόνο για σένα.


 
Στιλό και μολύβια που κάνουν τη διαφορά

Στιλό Be Kind
 
Τα στιλό και τα μολύβια του Claire's, σου επιτρέπουν να κρατήσεις σημειώσεις και να λύσεις τις ασκήσεις σου με τα πιο πρωτότυπα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά. Η Hello Kitty, ο μονόκερως και ο αγαπημένος ήρωας της Disney Stitch δίνουν χαρακτήρα στην γραφική ύλη που παίρνεις μαζί σου στο σχολείο και το φροντιστήριο.


 
Κασετίνες και τσάντες που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Κασετίνα Hello Kitty
 
Οι κασετίνες και οι τσάντες είναι απαραίτητες για να μεταφέρεις τα αναλώσιμα, τα βιβλία, τα τετράδια και όλα τα υπόλοιπα σχολικά είδη σου.
Στο Claire's, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από κασετίνες και τσάντες σε διάφορα μεγέθη,σχέδια και χρώματα, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Ποιος δεν θα ήθελε μια χνουδωτή κασετίνα ή ένα σακίδια πλάτης κοάλα; Ξέφυγε από τις συνηθισμένες επιλογές και δώσε χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου με one of a kind κομμάτια.


 
Αυτοκόλλητα και notepads για να μην ξεχνάς τα σημαντικά

Sticky Notepad Σημειώσεων Panda
 
Μία μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα, washi tapes, stickers, συνδετήρες, σελιδοδείκτες και πολλά άλλα, υπάρχει στη συλλογή του Claire's για να προσθέσεις την προσωπική σου πινελιά στα τετράδιά σου. Επιπλέον, θα σου επιτρέψουν να δώσεις έμφαση στα σημαντικά γεγονότα και στις επιβεβλημένες εργασίες ώστε να μη σου ξεφεύγει τίποτα.
 


Στο Claire's, θα βρεις ξεχωριστά αναλώσιμα σε προσιτές τιμές. Η μεγάλη ποικιλία μας σε γραφική ύλη, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο design, εξασφαλίζουν ότι θα αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς να κάνεις τις ίδιες επιλογές με όλους τους συμμαθητές σου.
 
Επισκέψου άμεσα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή ένα από τα φυσικά μας καταστήματα και ανακάλυψε όλα τα υπέροχα προϊόντα γραφικής ύλης και αναλώσιμων του Claire's.
 
Καλή σχολική χρονιά!