Καθώς πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού αξίζει να κάνεις καλοκαιρινές αγορές τις οποίες θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και το φθινόπωρο.


 
Οι έξυπνες καλοκαιρινές αγορές δεν χρησιμοποιούνται μόνο για το διάστημα που διαρκεί η εποχή, ούτε προορίζονται μόνο για τις διακοπές και την παραλία. Αρκεί λίγος χρόνος και σκέψη για να κάνεις δικά σου κομμάτια που θα χαρείς όλο το έτος. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα must-have του καλοκαιριού που δεν θα κλείσεις στο συρτάρι, το φθινόπωρο.


 
Οι καλοκαιρινές αγορές που αξίζει να κάνεις

claires - καλοκαιρινές αγορές - Βραχιόλι Ελαστικό Με Χάντρες Fearless
 
Τα κοσμήματα μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου όλες τις εποχές, ακόμη κι αν έχουν έντονα χρώματα ή παιχνιδιάρικη διάθεση. Επιλέγοντας κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ σου και κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να τα φορέσεις, όλο τον χρόνο.  Αυτό το ελαστικό βραχιόλι με χάντρες είναι η τέλεια προσθήκη στις καλοκαιρινές σου αγορές που θα αξιοποιήσεις και το φθινόπωρο. Με το χαρακτηριστικό μήνυμα FEARLESS να κυριαρχεί, αυτό το κομψό κόσμημα συνδυάζει λευκές και μοβ χάντρες με χρυσές λεπτομέρειες, χαρίζοντας σου δύναμη και αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανικό για να το φορέσεις τόσο σε χαλαρές καλοκαιρινές εμφανίσεις όσο και με ζεστά φθινοπωρινά ρούχα, προσδίδοντας μια χρωματιστή αλλά και διακριτική νότα σε κάθε σύνολο. Μάλιστα, το ελαστικό του υλικό το καθιστά εύκολο στη χρήση και άνετο για την καθημερινότητα.

claires - καλοκαιρινές αγορές - Σετ Scrunchies Μπλε - Κόκκινο - Λευκό
 
Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ιδανικά για να μεταβείς από τα καλοκαιρινά στα φθινοπωρινά looks με στυλ. Οι κορδέλες και τα scrunchies που χρησιμοποίησες το καλοκαίρι μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν ζωή στα μαλλιά σου, πιάνοντάς τα σε χαλαρούς κότσους ή ponytails κατά τις πρώτες δροσερές μέρες του φθινοπώρου. Άλλωστε, τα μακριά μαλλιά μπορούν να αποδειχθούν ενοχλητικά όλο τον χρόνο. Αυτό το σετ με scrunchies σε μπλε, κόκκινο και λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσεις χρώμα και στυλ στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Τα scrunchies δεν κρατούν μόνο τα μαλλιά σου στη θέση τους αλλά προσδίδουν και μια girly νότα σε κάθε σου look. Είναι εξαιρετικά για να τα έχεις μαζί σου στην παραλία, αλλά και για να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα το φθινόπωρο.

claires - καλοκαιρινές αγορές - Ενυδατικό Gloss Χειλιών - Fuchsia
 
Τα καλλυντικά που αγαπήσαμε το καλοκαίρι μπορούν να συνεχίσουν να σου προσφέρουν λάμψη και το φθινόπωρο, διατηρώντας την επιδερμίδα σου φρέσκια. Αυτό το ενυδατικό gloss χειλιών σε φούξια απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για να βάλεις χρώμα στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Με την ελαφριά και ζουμερή υφή του, το gloss προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη σου, διατηρώντας τα απαλά και λαμπερά όλη μέρα. Η έντονη φούξια απόχρωσή του είναι τέλεια για να δώσεις ζωντάνια στα καλοκαιρινά σου looks, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και το φθινόπωρο για να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά στις πιο ζεστές και γήινες εμφανίσεις σου. Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα προϊόν που θα σε συνοδεύει παντού, χαρίζοντας σου ενυδάτωση και λάμψη, κάθε εποχή.

claires - καλοκαιρινές αγορές - Τσάντα Tote Διάφανη Με Παστελ Λεπτομέρειες
 
Μια καλοκαιρινή τσάντα μπορεί να είναι χρήσιμη και το φθινόπωρο, ειδικά αν κάνεις τη σωστή επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για το νεσεσέρ που χρησιμοποίησες το καλοκαίρι, το οποίο μπορεί να συνεχίσει να είναι χρήσιμο για την οργάνωση των καλλυντικών ή των αξεσουάρ σου και το φθινόπωρο. Επίσης, ένα πορτοφόλι σε έντονο χρώμα δύναται να κάνει μία ενδιαφέρουσα αντίθεση στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Αυτή η διάφανη τσάντα tote με παστέλ λεπτομέρειες είναι η απόλυτη επιλογή για να αναδείξεις το στυλ σου, κάθε εποχή. Η διάφανη κατασκευή της συγκαταλέγεται στις τάσεις ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να βλέπεις εύκολα τα αντικείμενα ώστε να μην ψάχνεις για ώρα.


 
Κάνε σήμερα τις καλοκαιρινές αγορές στο Claire’s και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο και τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.