Τα καλύτερα, πιο διασκεδαστικά και μοντέρνα σχέδια στα νύχια, κατάλληλα για νεαρά κορίτσια. 


Τα σχέδια στα νύχια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου. Είτε πρόκειται για μια ειδική περίσταση είτε για κάτι απλό και καθημερινό, το σωστό σχέδιο στα νύχια μπορεί να σου προσθέσει πόντους στο καθημερινό σου στυλ.  Εδώ θα βρεις μερικά από τα καλύτερα σχέδια νυχιών για νεαρά κορίτσια.


 
Τα καλύτερα σχέδια στα νύχια για νεαρά κορίτσια

 

Rainbow Nails

Press On Ψεύτικα Νύχια Rainbow (24 τεμάχια)

Τα νύχια στα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μια επιλογή ιδανική για νεαρά κορίτσια. Μπορείς να το κάνεις με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, είτε σε ρίγες σε κάθε νύχι, είτε με ένα ντε Γκράντε εφέ σε κάθε νύχι. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις μια διασκεδαστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Σου προτείνουμε τα press on ψεύτικα νύχια με βάση στο χρώμα του δέρματος και άκρες σε rainbow χρώματα. 


 
Πουά

Press On Ψεύτικα Νύχια Rainbow (24 τεμάχια)

Τα πουά νύχια είναι διαχρονικά και αξιολάτρευτα. Αυτό το απλό αλλά κομψό σχέδιο μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο ή ακόμα και μια καρφίτσα. Ξεκίνα με μια στρώση στη βάση από οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει και πρόσθεσε κουκκίδες από ένα χρώμα που κάνει αντίθεση. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, από κλασικές ασπρόμαυρες κουκκίδες μέχρι μια πιο πολύχρωμη παλέτα. Αν από την άλλη θέλεις να γλυτώσεις χρόνο ή φοβάσαι πως δεν έχεις τόσο σταθερό χέρι, σου προτείνουμε το σετ ψεύτικων νυχιών cupcake, με πουά σχέδιο και όχι μόνο. Μια super cute επιλογή που θα λατρέψεις!


Animal Print

Press On Ψεύτικα Νύχια Cupcake (10 τεμάχια)

Τα animal prints κάνουν μεγάλη επιστροφή στη μόδα και το ίδιο ισχύει και για τα σχέδια στα νύχια. Είτε σου αρέσουν τα prints λεοπάρδαλης, οι ρίγες της ζέβρας ή το μοτίβο της αγελάδας, αυτή η τάση θα προσθέσει μια ενδιαφέρουσα νότα στο look σου. Δοκίμασε τα press on ψεύτικα νύχια με print αγελάδας σε όμορφα χρώματα.
 


Floral σχέδια

Press On Ψεύτικα Νύχια (10 τεμάχια)

Το floral σχέδιο στα νύχια είναι τέλειο για την εποχή και φαίνεται υπέροχο στα νεαρά κορίτσια. Απλά σχέδια λουλουδιών μπορούν να δημιουργηθούν με ένα μικρό πινέλο -  ξεκίνα με ένα παστέλ χρώμα βάσης και πρόσθεσε λεπτά λουλούδια σε συμπληρωματικές αποχρώσεις. Αν θέλεις ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, τοποθέτησε μερικά φύλλα ή ακόμα και μικροσκοπικά πετράδια στο κέντρο των λουλουδιών για λίγη λάμψη. Εμείς σου προτείνουμε το σετ ψεύτικων νυχιών με μαργαρίτες.


 
Glitter νύχια

Press On Vegan Σετ Νυχίων (24 τεμάχια)

Τα νύχια με glitter εξασφαλίζουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση. Είτε πρόκειται για απλωμένο glitter σε όλο το μήκος του νυχιού, είτε απλώς για ένα μονόχρωμο μανικιούρ με glitter μόνο σε 1-2 νύχια, αυτή η επιλογή είναι σίγουρο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Για ένα ακόμη πιο διασκεδαστικό στυλ, δοκίμασε ένα glitter ντε Γκράντε ή με εφέ ombre. Εμείς σου προτείνουμε το σετ ψεύτικων νυχιών με alien σχέδιο και glitter, για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα!


Mermaid Nails

Press On Ψεύτικα Νύχια Mermaid (10 τεμάχια)

Αν οι γοργόνες είναι το αγαπημένο σου μυθικό πλάσμα, τότε αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εσένα, ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού. Τα mermaid nails είναι σε ιριδίζοντα χρώματα και θα φαίνονται τέλεια στις εμφανίσεις σου στην παραλία. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα κάνεις μόνη σου, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις τα press on νύχια σε υπέροχο γαλάζιο χρώμα.
 

 
 
Τα σχέδια στα νύχια μπορούν να κάνουν το look σου ακόμη πιο ενδιαφέρον και να σε βοηθήσουν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Με αυτές τις σύγχρονες και κατάλληλες για νεαρά κορίτσια επιλογές σε σχέδια νυχιών, μπορείς να πειραματιστείς και να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου στυλ. Στα Claire's θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τα τέλεια νύχια και να κάνεις το look σου ακόμη καλύτερο!