Piercing

Home / Piercing

Με περισσότερα από 3,200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και έχοντας τρυπήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια αυτιά και μύτες, η Claire’s έχει την γνώση να μετατρέψει την εμπειρία σας στο τρύπημα αυτιών και μύτης σε κάτι διασκεδαστικό.

Στην Claire’s, όλοι οι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης Claire’s Ear Piercing. Αφού έχουν εκπαιδευτεί πάνω στις διαδικασίες και την πολιτική που η Claire’s ακολουθεί, πρέπει να αποδείξουν τις δυνατότητές τους στους προϊσταμένους τους. Έτσι λοιπόν, όταν εσείς είστε έτοιμοι να τρυπήσετε τα αυτιά σας, να μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε στα χέρια επαγγελματία.

Πριν το τρύπημα

Μπορείτε να τρυπήσετε τα αυτιά σας σε όλα τα καταστήματα Claire’s στην Ελλάδα, αλλά μόνο στο λοβό του αυτιού.

Πριν κάποιος συνεργάτης της Claire’s σας τρυπήσει τα αυτιά ή την μύτη σας, θα σας ζητήσει να διαβάσετε και να υπογράψετε το Έντυπο Συγκατάθεσης Ear Piercing. Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ένα δείγμα άδω:

Έντυπο συγκατάθεσης για τρύπημα αυτιών

Να έχετε υπόψη σας πως όλες οι φόρμες πρέπει να συμπληρωθούν και να υπογραφούν στο κατάστημα. Πελάτες κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα την ώρα της διαδικασίας.

Ο ειδικός στο Piercing συνεργάτης μας, θα φορέσει μιας χρήσης, αναλώσιμα γάντια και θα καθαρίσει το εργαλείο τρυπήματος πριν και μετά από κάθε χρήση. Για να εξασφαλίσουμε μία ασφαλή και υγιεινή εμπειρία, στην Claire’s χρησιμοποιούμε μόνο προ-αποστειρωμένα, προ-συσκευασμένα σκουλαρίκια. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ βελόνες.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Claire’s θα καθαρίσει πρώτα την επιφάνεια των αυτιών σας με ένα βαμβάκι με αντισηπτικό απολυμαντικό. Στη συνέχεια θα τρυπήσει το αυτί σας ή την μύτη σας με ένα επαγγελματικό σύστημα Piercing. Αυτό το σύστημα αποτελείται από ένα όργανο που δημιουργεί ελάχιστη ταλαιπωρία και εξασφαλίζει ότι ασκείται η κατάλληλη πίεση ώστε να τρυπήσει αποτελεσματικά το αυτί και τοποθετεί το σκουλαρίκι τρυπήματος.

Το νέο μας κουπόνι!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ EAR PIERCING

Το τρύπημα των αυτιών σας έχει πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής με σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας. Για να αποφύγετε πιθανότητες επιπλοκών είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν τα παρακάτω βήματα. Επιπλέονιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η συμβολή των προϊόντος Ear Care Solution®.

  • Πάντα να πλένετε καλά τα χέρια σας, πριν αυτά έρθουν σε επαφή με τα σκουλαρίκια ή τα αυτιά σας.  Αν αγγίξετε τα αυτιά σας χωρίς να έχετε προηγουμένως πλύνει τα χέρια σας, υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθεί μόλυνση από βακτήρια στις πληγές από το τρύπημα.
  • Καθαρίστε το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτιού με το προϊόν φροντίδας Claire’s Ear Care Solution ή τοποθετήστε το ειδικό υγρό τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα χωρίς να αφαιρείτε τα σκουλαρίκια.Μετά περιστρέψτε τα σκουλαρίκια 2 ή 3 φορές 180º δεξιά και 180º αριστερά. Αν δεν το κάνετε,το δέρµα θα κολλήσει πάνω στο σκουλαρίκι.Προσοχή μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας στον κορμό ή το κούμπωμα του σκουλαρικιού.

  • Η πληγή αµέσως µετά το τρύπηµα είναι µια µη µολυσµένη πληγή. Οι µη µολυσµένες πληγές πρέπει να διατηρούνται ΚΑΘΑΡΕΣΣΤΕΓΝΕΣ και µε επαρκή ΑΕΡΙΣΜΟ.

   

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ
  • ΜΗΝ αφαιρείτε τα σκουλαρίκια ή πειράζετε τα αυτιά σας χωρίς λόγο.
  • ΜΗΝ πιέζετε την πεταλούδα (κούμπωμα) κατά μήκος του σκουλαρικιού προς το αυτί. Το κούμπωμα πρέπει να βρίσκετε πάντα στην άκρη του σκουλαρικιού. Ελέγχετε το κούμπωμα μετά από κάθε καθαρισμό.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
  • Πρέπει νααφήνετε τα σκουλαρίκια στα αυτιά για τουλάχιστον 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Μόνο μετά από 6 εβδομάδες, μπορείτε να αφαιρέσετε τα ειδικά σκουλαρίκια αλλά πρέπει να εξακολουθήσετε να φοράτε άλλα σκουλαρίκια. Σε αντίθετη περίπτωση, η τρύπα θα κλείσει!
  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε άλλα σκουλαρίκια για τουλάχιστον 5 μήνες από την δημιουργία της τρύπας. Αποφύγετε τα αυτιά σας να έρθουν σε επαφή με λακ, σαπούνι και σαμπουάν. Μετά από κάθε λούσιμο, ξεπλύνετε καλά τα αυτιά σας με φρέσκο νερό και χρησιμοποιήστε προϊόντα φροντίδας που υπάρχουν στα καταστήματα.
  • Μικρός πόνος ή ερυθρότητα πιθανόν να εμφανιστεί αμέσως – αυτό είναι φυσιολογικό. Εάν εμφανιστεί αδικαιολόγητος πόνος/πρήξιμο/ερυθρότητα οποιαδήποτε στιγμή που δεν υποχωρεί, πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή αμέσως, πριν αφαιρέσετε το σκουλαρίκι.

Σας ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας!

Απαραίτητoι Κανόνες Υγιεινής μετά το Ear Piercing

Το claires.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του