Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar υπέρ του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Home / Events / Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar υπέρ του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Η Claire’s αυτά τα Χριστούγεννα με μεγάλη χαρά ήταν κοντά στα παιδιά του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ (http://www.elpida.org/). Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Emphasis (http://www.emphasis.net.gr/) υπέρ του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Η Claire’s ήταν δωροθέτης στην λαχειοφόρο του φιλανθρωπικού χριστουγεννιάτικου Bazaar.

Η προσέλευση του κόσμου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ήταν συγκινητικά μεγάλη και το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Tάσος Μαυρίδης και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Δημήτρης Κατραμάδος και Χρήστος Φωτίδης.

Ορισμένοι φίλοι μας θέλησαν να μοιραστούν μαζί σας την στιγμή παραλαβής του δώρου τους από το κατάστημα Claire’s στο The Mall Athens.

Καλές Γιορτές!

Το claires.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του