Η KATY PERRY ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤHN CLAIRE’S

Home / Δελτία Τύπου / Η KATY PERRY ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤHN CLAIRE’S

Η εταιρία Claire’s με ηγετική παρουσία σε όλο τον κόσμο στον κλάδο των fashion accessories με περισσότερα από 3.200 καταστήματα, ανακοινώνει επίσημα την “Katy Perry PRISM Collection ”. Η Katy Perry, η βασίλισσα της POP, σχεδιάζει αποκλειστικά για τακαταστήματα Claire’s μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας.

Τα Claire’s καταστήματα θα είναι ο τέλειος προορισμός για αξεσουάρ εμπνευσμένα από το νεό μου άλμπουμ, PRISM”, δήλωσε η Katy Perry. Η νούμερο ένα Αμερικανίδα σταρ σχεδιάζει αποκλειστικά για τα Claire’s Girls μια συλλογή εμπνευσμένη από τους στίχους και τους τίτλους των πιο επιτυχημένων hits της.

Η συλλογή της Katy Perry στην Ελλάδα θα βρίσκεται μόνο στα καταστήματα Claire’s από την 1η Ιούνιου του 2014 παράλληλα με την έναρξη της περιοδείας PRISMATIC WORLD TOUR και το νέο της άλμπουμ PRISM.

Τα προίοντα της θα εκφράζουν το μοναδικό στυλ της παγκοσμίου φήμης σταρ και θα είναι εμπνευσμένα από τους θαυμαστές της που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Η συλλογή της θα ανανεώνεται συνεχώς και θα περιλαμβάνει limited edition κομμάτια σε απίστευτα προσιτές τιμές αποκλειστικά και μόνο για τα καταστήματα Claire’s, τον απόλυτο προορισμό μόδας που αντανακλά πάντα τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο χώρο της μόδας, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

Κάντε like στη σελίδα Claire’s Greece στο Facebook και follow us στο Twitter & Instagram @clairesgreece για να μάθετε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την συλλογή ‘‘Katy Perry PRISM Collection’’ και να δείτε πρώτοι από όλους τα προϊόντα της συλλογής της.

Related Posts

Leave a Comment

Το claires.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του