Εταιρία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Claire’s stores είναι η παγκόσμια ηγέτης των fashion accessories, με περισσότερα από 3,200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.Τα καταστήματά μας παρέχουν επίσης επαγγελματικές υπηρεσίες Ear and Nose Piercing.

Από το 2005 αναπτύσσεται και στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία στους πιο σημαντικούς εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό την παροχή fashion accessories  που αντανακλούν τι τελευταίες τάσεις της μόδας. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και κύριο μέλημά μας η δημιουργία καταστημάτων υψηλής αισθητικής και εύκολης πλοήγησης!

Στην Claire’s κάθε collection αναδεικνύει το προσωπικό στυλ σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο χώρο της μόδας, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

Κυρίαρχο συστατικό της επιτυχημένης μας πορείας είναι το ομαδικό και συνάμα δημιουργικό μας πνεύμα. Στόχος μας είναι η δημιουργία stores που αποτελούν τον απόλυτο προορισμό teenagers και γυναικών για τις πιο trendy εμφανίσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και για τις πιο glam βραδινές εξόδους.

Call us+302610 328200
Find us Αυστραλίας 96
Email usinfo@claires.gr

Το claires.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του